Siap pikeun Facebook Mobile

facebook iphone

facebook iphoneFacebook ngalakukeun dorongan sepi pikeun kéngingkeun aksés kana nomer telepon sélulér anjeun. Dina minggu-minggu ayeuna aranjeunna parantos ngalakukeun dua perhatosan anu nunjukkeun yén olahan pikeun ngadominasi ruang pamasaran seluler.

Mimiti aranjeunna parantos ngamimitian ngingetan pangguna anu teu nyayogikeun nomer telepon sélulér yén kaamanan Facebookna kirang, sareng léngkah munggaran pikeun ningkatkeun kaamananna nyaéta nyayogikeun nomer hapé éta. Ieu ningkatkeun kaamanan, sabab jalma condong ngan ukur gaduh hiji nomer telepon sélulér, sareng nomer ngan ukur tiasa dikaitkeun sareng hiji akun Facebook. Hasilna, Facebook bakal ngagaduhan inpormasi anu paling rinci dina unggal jalma anu ngagunakeun olahtalatah SMS sareng telepon sélulér anu nganggo wéb.

Pindah kadua mangrupikeun parobihan anu langkung énggal dimana aranjeunna parantos ngaleungitkeun fitur "nyarankeun ka babaturan" dina halaman, sareng ngagentoskeun sareng pilihan "langganan ngalangkungan sms". Ieu ngabatesan cara halaman bisnis tiasa dibagi sacara viral. Henteu tiasa hiji mérek nyarankeun ka penggemarna yén aranjeunna ngabagi halaman sareng rerencanganna pikeun ngawangun pemirsa. Hasilna, langkung mérek didorong kana bentuk pamasaran Facebook anu sanés sapertos iklan, anu biasana ngagaduhan tingkat klik-liwat anu teu jelas kecuali anjeun nawiskeun anu pikaresepeun pikeun unggal klik.

Parobihan ieu ogé ngadorong minat pikeun cara alternatif pikeun ngahontal pemirsa Facebook anu masif. Henteu aya anu nyorong napsu sapertos tuang tuang anjeun. Sedengkeun para pemasar online masih nyobian milarian cara pikeun ngajalankeun pemirsa ka halaman Facebookna, Facebook nuju milih platform pamasaran mobile anu milih anu kerdil unggal platform anu sanés dina ukuran sareng segmentasi.

Facebook teras-terasan ngarobih sareng ngaeksperimen sareng pangalaman pangguna, sareng kuring henteu tiasa ngabéjaan yén anjeun nuju pasti. Ngan Mark Zuckerberg anu terang éta, sareng anjeunna henteu nyarios. Tapi parobihan ieu nunjukkeun yén Facebook resep pisan pikeun ngahubungkeun nomer sélulér anjeun kana inpormasi akun anjeun anu sanés. Éta ogé mangrupikeun panginget anu pikasieuneun pikeun bisnis anu ngagunakeun Facebook salaku platform pamasaran yén nalika urang nuju maén dina kotak pasirna, Facebook tiasa ngarobih aturan iraha waé sareng aranjeunna hoyong.

5 Komentar

  1. 1

    Éta janten ngimpina ahirna Facebook sareng anu sanés kalebet Google bakal terang sadayana ngeunaan urang. Pamustunganana mungkin karyawan bakal tiasa ngaksés ieu sareng ngira-ngira anjeun pikeun peran anu anjeun lamar.

    • 2

      Simon, abdi tiasa manggihan barang nu diterbitkeun dina USENET taun 1992. Ieu predates Google. Pikeun masalah éta, éta tos tanggal wéb. Di sisi anu sanés, kuring sanés jalma homo anu damel di jurusan poto di Wal*mart di Birmingham. Hiji-hijina jalan kuring bisa nyegah calon dunungan ti mistaking kuring keur batur anu babagi ngaran kuring nyaeta ku ninggalkeun footprints pisan jero tur jelas nalika kuring traverse web. Kacuali paranoid anjeun atanapi tos ningali seueur teuing thriller fiksi ilmiah dystopian, langkung saé gaduh identitas anjeun tibatan teu jelas.

  2. 3

    Upami jalma-jalma tiasa diganggu nyéépkeun 30 detik pikeun ningali, kamampuan pikeun ngabagi halaman henteu acan dipupus. Éta ngan saukur dipindahkeun ka handap halaman dina bentuk tombol "bagikeun" anu langkung alit.

    Pribadi kuring henteu resep kana fitur "Nyarankeun halaman ieu" sabab kuring bakal nampi sababaraha saran saminggu pikeun halaman anu jelas henteu dipikaresep ku kuring ngan kusabab jalma-jalma ngan nyarankeun aranjeunna ka sadaya réréncangan. Ayeuna, upami anjeun leres-leres hoyong ngabagi halaman ka batur, anjeun pasangkeun éta dina témbok anjeun atanapi nyandak 2 menit kanggo nyerat pesen anu ngajelaskeun KENAPA anjeun nyarankeun halaman éta.

    • 4

      Alex, anjeun sabagean bener. Kana panalungtikan satuluyna kuring diajar yén aya bug anu mangaruhan loba, tapi teu kabeh kaca bisnis. Kutu tombol Bagikeun sareng saprak halaman bisnis anyarna ngaleungitkeun bug éta, aranjeunna ngan ukur teu dipaliré pikeun sababaraha minggu.

      Katingalina kamampuan pikeun Bagikeun fitur deui pikeun saha waé anu ngapdet kana format halaman bisnis énggal.

      Kuring satuju pisan yén nyandak waktos pikeun ngajelaskeun naha anjeun ngabagi halaman penting. Malahan réréncangan anu paling dipikacinta ngirim kuring omong kosong, kuring teu malire sabab sakedik waktos kanggo maca sadayana, tapi teras kuring terang yén aya permata anu disumputkeun di antawisna omong kosong anu ku kuring ditiup.

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.