GetEmails: Identipikasi Kana 35% Lalu Lintas Wéb Anonim anjeun sareng Tumuwuh Daptar Email Anjeun

Kéngingkeun Email

Email Marketing tetep janten saluran digital ROI pangluhurna dina nisbah 38: 1 numutkeun ka ulikan ku Litmus. Jalur panggancangna pikeun kamekaran di dunya digital nyaéta numuwuhkeun daptar email anjeun kalayan aktipitas, kontak sasar. 

Meunangkeun alamat email éta henteu gampang. Pemasar nyéépkeun seueur nasib pikeun nyetir halaman wébna nganggo iklan mayar, SEM, SEO, sareng PR, sareng ngan ukur néwak alamat email tina sakitar 5% jalma datang.

Salajengna, para pemasar peryogi cara anu langkung épisién pikeun ngundang pengunjung wéb deui. Facebook sareng tampilan retarget épéktip, tapi éta mahal sareng anjeun henteu ngagaduhan patalimarga. Pemasar teras mayar teras-terasan deui pikeun nyandak pangunjung éta deui halaman wébna. 

Ikhtisar Solusi Retargeting Dumasar kana Email E-mail

GetEmails nyayogikeun parangkat lunak-sakumaha-jasa, dumasar-awan Retargeting Dumasar Email solusi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngaidentipikasi sareng néwak dugi ka 35% patalimarga wéb anonimna sareng kéngingkeun alamat email anu henteu acan aya dina daptar aranjeunna. 

Pikeun kontak anu dikumpulkeun, GetEmails nyayogikeun email, ngaran hareup, ngaran tukang, catetan pos, sareng halaman badarat, sareng ngahijikeun langsung sareng sadaya Panyayogi Layanan Email utama (sapertos Klayiyo, ActiveCampaign, sareng Mailchimp). 

GetEmails ngirimkeun catetan kontak ka pamasar anu teu acan dipiboga ku aranjeunna, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahijikeun deui pengunjung wéb ngalangkungan email sareng mail langsung pikeun bagian tina biaya kéngingkeun email ngalangkungan saluran sosial. Rékaman kontak sapinuhna dimimitian sakitar 25 sén per rékaman, sareng kontak anu ditargetkeun pisan ieu sareng aktipitas tingkat rata-rata kabuka sakitar 20 dugi 25%. Pemasar henteu pernah mayar rékor dua kali, ogé henteu mayar rékaman anu parantos dipiboga. 

Ngamimitian sareng GetEmails Gratis

Henteu peryogi kartu kiridit, teu aya kontrak, sareng anjeun tiasa ningkatkeun, nurunkeun, atanapi ngabatalkeun iraha waé.

GetEmails: Ikhtisar Hukum

GetEmails sah di Amérika Serikat. Ieu teu GDPR atanapi CASL patuh, janten téknologi na henteu sayogi di Éropa atanapi Kanada. Basis data GetEmails ngan ukur aya kontak Amérika Serikat di jerona.

Sabalikna tina kapercayaan umum, hukum AS BISA-SPAM langkung milih, tibatan milih-milih. Éta hartosna salami anjeun masihan kasempetan pikeun anu henteu kéngingkeun nampi email, anjeun tiasa patuh CAN-SPAM. Pikeun pedoman ti FTC ngeunaan hukum CAN-SPAM AS, klik di dieu.

Kumaha upami Undang-Undang Perlindungan Konsumén California (CCPA)? Sedengkeun sababaraha bagéan CCPA mirip sareng GDPR, CCPA nyaéta teu ngeunaan milih Email Marketing. CCPA ngeunaan panyingkepan ka konsumén sareng parobihan kabijakan privasi. GetEmails is CCPA patuh, asalkeun para pemasar ngajantenkeun parobahan kawijakan privasi anu diperyogikeun. 

klik di dieu pikeun pakét hukum GetEmails, dirancang pikeun dibagi sareng tim hukum anjeun.

Prakték Best Retargeting Dumasar kana Email

Email Marketing mangrupikeun pangiriman, seni sareng élmu kéngingkeun email kana koropak. Deliverability nyaéta ngeunaan papacangan: ongkos terbuka tinggi, tingkat klik tinggi, mantul lemah, sareng keluhan anu handap.

Retargeting Berbasis Email, upami dilakukeun ku cara anu leres, tiasa ditampi. Ieu sababaraha amalan pangsaéna: 

  • Ngirim a Hatur nuhun mampir ka loka email
    • Pikeun mérek ecommerce, anggo séri sambutan normal anjeun, tapi anggo jalur ieu pikeun email anu munggaran 
    • Pikeun panerbit, kirimkeun email kalayan baris judul ieu sareng sababaraha eusi top anjeun
  • Saatos séri email wilujeng sumping, tambahkeun kana milis biasa anjeun
  • Entong ngantosan kanggo ngirim ka kontak ieu; nyetél otomatisasi anu ngirim email wilujeng sumping saatos anjeun nampi data
    • Hiji-hijina kaayaan dimana GetEmails parantos ningali masalah sareng keluhan nyaéta nalika para pemasar parantos ngantosan dua minggu atanapi langkung lami kanggo dikintun
    • Kirim bari anjeun luhur pikiran, tong ngantosan konsumenna hilap merek anjeun

Ieu pidéo ngeunaan naon anu saleresna kirimkeun, sareng sababaraha conto:

Kumaha Karya GetEmails: Infographic

GetEmails - Kumaha Karya!

Kumaha Karya GetEmails: Studi Kasus

Retargeting Berbasis Email ngabantosan merek ecommerce numutkeun daptar na sakedik biaya tina alamat email anu diala tina saluran sosial.

Freida Rothman ningali ROI 10x dina Hideung Jumaah. Aranjeunna nampi petunjuk ti GetEmails salami 25 sén, sareng mayar harga rata-rata $ 1.42 dina Facebook sareng Instagram. Kalungguhan GetEmails mangrupikeun hiji-hijina lead anu dikonversi. 

Panilitian Kasus Freida Rothman

GetEmails ngabantosan panerbit numuwuhkeun daptar emailna sareng kontak aktipitas sareng merangan masalah atraksi kronis unggal pangalaman penerbit.

Ramalan Warta Nonton kaala clickers aktif 20% kirang ti aranjeunna mayar palanggan ngalangkungan saluran sosial salami 60 dinten kahiji. Hasilna kalebet 45,000 alamat email anu ditampi, 20,000 email dibuka (45% laju kabuka) sareng 11,000 klik-liwat (25% laju klik-liwat)

Panilitian Kasus Nonton Warta Warta

Ngamimitian sareng GetEmails Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.