GetFeedback: Survei Online Siga Sateuacana

desktop mobile

Upami anjeun parantos nyandak survey akhir-akhir ieu, anjeun terang kumaha pikareueuseun panganteur pangguna tina alat survey tradisional. Éta mangrupikeun salah sahiji masalah janten pamimpin dina téknologi - anjeun teras-terasan ngawangun sareng ngahijikeun platform anjeun sareng beuki hésé pikeun ngapdetna. Kuring terus ningali ieu sareng platform anu béda - sareng sukur yén éta kajantenan aya dina survey. GetFeedback ngagaduhan antar muka, WYSIWYG responsif anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel survey anu saé.

Fitur GetFeedback

  • Naon Anu Anjeun Ningali nyaéta Naon Anu Anjeun Kéngingkeun - Kalayan GetFeedback anjeun tiasa ngadamel survey langsung di garis, teras nambihan gaya anjeun ku nambihan warna, font, logo, sareng gambar.
  • Gambar sareng Dukungan Pidéo - Pamakéan gambar sareng pidéo ngahasilkeun hubungan anu jero (sareng tingkat parantosan anu luhur) kalayan survey online.
  • daek ngadengekeun - Langkung 50% survey anjeun moal ditingali dina web browser tina desktop atanapi laptop. Alat survey dinten ieu kedah didesain kanggo dunya smartphone, tablet sareng browser wéb ageung sareng alit.
  • Sebaran multi-kanal - kamampuan pikeun ngadistribusikaeun survey anjeun ku saluran naon waé: email, halaman wéb anjeun, blog anjeun, atanapi langsung ka Facebook sareng Twitter.
  • Ngalaporkeun Real-time - GetFeedback ngingetkeun anjeun ku béwara push sareng nganteurkeun sababaraha alat analisis pikeun anjeun pikeun ngamangpaatkeun data anjeun.
  • Babagi Data - Bagikeun hasil anjeun sacara instan sareng kolega ngarah sadayana tim tiasa ningali tanggapanana, atanapi ngaunduh sareng ngekspor data anjeun kana Excel atanapi CSV.

Harga GetFeedback dimimitian tanpa biaya sareng dumasar kana panggunaan. Diskon disayogikeun kanggo mayar taunan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.