GetProspect: Milarian Alamat Email B2B sareng Atur Daptar Prospék

Milarian Prospék

Sakumaha kuring henteu resep kéngingkeun spam, kuring kedah ngaku yén aya waktos jalma-jalma mendakan alamat email kuring sareng ngahubungi kuring pikeun bisnis anu sah. Nyatana, kuring saéstuna nyewa sababaraha kontraktor sareng ngagaleuh sababaraha platform tina email kaluar anu teu dipénta anu dikirim ka kuring.

Kitu cenah, kuring ngarepkeun modicum hormat dina komunikasi ieu:

  • panalungtikan - Abdi hoyong terang yén kuring unik diidentifikasi pikeun tujuan khusus.
  • Personalization - Abdi hoyong jalma éta pikeun masihan terang kuring naon tujuan éta sareng harepan aranjeunna.
  • Henteu milih - Abdi hoyong sarana pikeun milih-kaluar tina solicitation sareng henteu nampi email anu sanés upami henteu lumaku.

GetProspect Email Panimu

Baheula, kuring ogé parantos ngalakukeun (napas) teu kabayang sareng ngagaleuh daptar email ageung. Ieu mangrupikeun industri anu leres-leres goréng, janten, kasempetan anjeun pikeun ngarusak reputasi anjeun sareng dipareuman ku vendor email anjeun tinggi. Upami anjeun ngalakukeun ieu, langkung saé anjeun ngajalankeun daptar ngalangkungan alat intél email pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngimpor email sareng email perangkap spam anu bakal bouncing.

GetProspect mangrupikeun kumpulan anu tiasa dipilarian tina alamat surelek digabungkeun sareng mesin intél anu nyimpen rékamanana mutahir. Kantun masukan kriteria milarian anjeun sareng ekstraktor email kami bakal nyayogikeun daptar nami anu aya email perusahaan, posisi, URL profil LinkedIn, nami perusahaan, industri, halaman wéb, sareng seueur deui!

GetProspect - Milarian Alamat Surélék Prospék

Manajemén Prospék GetProspect

GetProspect nyayogikeun antarmuka anu saé pikeun ngimpor, milarian, nyaring, ngatur, sareng ngekspor prospek anjeun.

Manajemén Prospék GetProspect

Fitur Manajemén Prospék GetProspect Kalebet:

  • daptar - Kelompokkeun profil anjeun sasari kana daptar. Pesenan ku nami, perusahaan, jabatan, jst.
  • Integrations - Impor atanapi ékspor prospek anjeun ka langkung ti 750 aplikasi kalebet Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun, sareng G Suite.
  • regu - Anjeun tiasa ngundang tim anjeun pikeun ngabagi rencana anjeun pikeun ngabantosan milarian prospek langkung gancang.
  • Ékspor ka Excel - Ékspor kontak anu kapendak kana file XLS kalayan email anu sasari sareng inpo sanés.
  • Impor ageung - Milarian daptar email sakaligus. Ukur impor file anu ngandung nami sareng inpormasi perusahaan sareng milari email anu seueur.
  • Info Company - Milarian inpormasi anu manpaat sapertos halaman wéb perusahaan, alamat fisik sareng nomer telepon, ukuran perusahaan, jumlah pagawé, sareng seueur deui.

Ngadaptarkeun Sareng Kéngingkeun 200 Alamat Email Gratis

Panyingkepan: Kuring ngamangpaatkeun tautan afiliasi kuring pikeun GetProspect - anggo kode 6rE12 sahingga anjeun tiasa kéngingkeun 200 alamat email prospek!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.