Kéngingkeun Langkung Resep Pikeun Iklan Instagram: 8 Prakték Pangsaéna Pikeun Dipiluan

Kéngingkeun Langkung resep di Instagram

Kompetisi parantos manaskeun dina platform sanaos, sareng mérek milarian nguntungkeun tina kampanye iklan Instagram na. Hiji metodeu mérek anu dianggo pikeun ngukur Dursasana, sareng nilai mérek beuki resep. Kami badé nyarioskeun ngeunaan strategi anu tiasa ningkatkeun jumlah suka anu anjeun tiasa kéngingkeun pikeun iklan anjeun dina akun mérek anjeun.

Kéngingkeun langkung seueur resep pikeun iklan Instagram

Likes resep kritis kana kasuksésan kampanye naon waé dina Instagram. Éta nunjukkeun papacangan sareng hajat ti pangguna, anu hartosna yén anjeun ngalih ka arah anu leres. Kitu cenah, tiasa sesah pikeun ngajantenkeun jalma resep kana tulisan anjeun, utamina upami anjeun mérek anu nembé ngamimitian. Kami parantos nyorot sababaraha metodeu anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sajumlah maksimum suka pikeun mérek anjeun.

1. Bagikeun Poto sareng Pidéo Berkualitas Tinggi 

Cara anu pangsaéna pikeun ngajamin suka dina akun anjeun nyaéta nalika anjeun masangkeun kontén kualitas luhur. Ieu leres leres dina kasus iklan sabab bakal katingali ku langkung seueur jalma tibatan ngan ukur pengikut anjeun. Kaseueuran mérek nyandak seueur usaha pikeun mastikeun yén iklanna tos seueur. Kampanye iklan anu dikerjakeun kalayan hadé ngagaduhan seueur kasempetan pikeun janten viral, nyapekeun mérek kana pusat perhatian. Ieu mangrupikeun conto pikeun iklan bermutu di Instagram

Tip Iklan Instagram

2. Nyiptakeun Caption Alus

Sedengkeun daya tarik utama Instagram nyaéta platform gambar anu narik ati, caption janten detik anu caket nalika ngeunaan mérek anu nunjukkeun kreativitasna. Keterangan anu saé dipendakan pikeun ningkatkeun kasadaran merek sareng ngémutan mérek bantosan. Ogé, caption mangrupikeun aspek tina postingan anjeun anu tiasa anjeun teraskeun deui pikeun kéngingkeun langkung resep upami gambarna henteu cekap. A caption catchy ogé tiasa kéngingkeun pengikut anu mairan, anu tiasa ningkatkeun keterlibatan.

Strategi Iklan Instagram

3. Anggo CTAs Sareng Hashtags kalayan Wijaksana

Hashtags sareng CTAs (nelepon ka aksi) anu saé pikeun narik jalma pikeun kalibet, upami anjeun leres-leres ngagunakeunana. Hashtags mangrupikeun bagian anu penting dina Strategi Dursasana Instagram. Pikeun nyayogikeun iklan anjeun ka jalma anu caket anjeun, anggo hashtags lokal pikeun iklan Instagram anjeun. Ogé, anjeun tiasa tingali hashtags populér dina Ecological anjeun pikeun kéngingkeun langkung seueur pengikut pikeun akun anjeun. 

CTAs dipaké pikeun ngabujuk jalma kana ngalaksanakeun tindakan nekad dina akun Instagram anjeun. CTAs kontekstual, sareng anjeun kedah ngartos dimana sareng kumaha cara ngagunakeunana. Jalma ngan ukur bakal ngaku kana CTA upami aya nilai anu anjeun nawiskeun pikeun aranjeunna. Nyiptakeun rasa urgency nalika ngagunakeun CTAs mangrupikeun strategi anu saé. Frasa resep pencét ayeuna pikeun milarian terang, ngan ukur aya dina waktos anu terbatas mangrupikeun conto anu saé pikeun narik jalma.

4. Milarian Waktu Pangiriman Optimal

Aspék penting pikeun ngagambar langkung Dursasana kana akun anjeun nyaéta pikeun mastikeun yén waktos iklan anjeun cocog sareng nalika pengikut anjeun paling aktip. Teu aya hiji "waktos pas pikeun ngirim" dina Instagram - éta beda-beda sareng jinis bisnis sareng lokasi target. Kitu cenah, aturan umum ngeunaan jempol pikeun narik konsumen nyaéta ngirim salami jam kerja salami siang sapertos siang (11: 00 am to 1: 00 pm) atanapi saatos damel (7: 00 WIB ka 9: 00 WIB). Kitu cenah, anjeun ogé kedah nimbangkeun lokasi anu anjeun targetkeun ogé. Aya ogé tulisan anu langkung lengkep ihwal waktos dipasang dina Instagram tina Hubspot anu anjeun tiasa pariksa.

5. Palang-Promosi Promosi

Instagram kondusif pikeun posting cross-platform, anu ngajantenkeun platform anu saé pikeun ngamajukeun usaha anjeun asup Anjeun tiasa nganggo feed Instagram anjeun salaku sumber pikeun pembaruan dina platform sanés sapertos Facebook sareng Twitter. Ieu hususna tiasa dianggo pikeun anjeun nalika anjeun ngayakeun kontes. Jalma resep meunang kontes, sareng ku kituna kéngingkeun kecap dina platform média sosial sanés tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur paparan pikeun mérek anjeun. Ogé, seueur mérek nganggo URL dina bio na pikeun kakait ka halaman Facebookna ti mana anjeun tiasa ngarahkeunana ka URL sanés.

Promosi Palang Saluran Iklan Instagram

6. Resep Sareng Ngomentaran Niches Terkait

Metoda sanés anjeun tiasa ngahasilkeun minat sareng akun anu aya hubunganana dina Ecological anu sami nyaéta nalika anjeun nyéépkeun waktos pikeun kalibet sareng aranjeunna dina akunna. Instagram parantos ngerjakeun aturan saderhana - papacangan pikeun papacangan. Janten nalika anjeun berinteraksi sareng akunna, anjeun ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun narik Dursasana ti aranjeunna ogé. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun langkung seueur pengikut anu resep kana akun anjeun ti ditu, anu hartosna langkung seueur resep pikeun akun anjeun dina jangka panjang. 

7. Gabung sareng Pod Dursasana Instagram 

A pod mangrupikeun pesen langsung antara sakelompok individu anu aya dina ceruk anu sami dina Instagram sareng hoyong numuwuhkeun pengikutna, resep, atanapi pandanganana. Premis dasar pod naon waé nyaéta nalika anggota pod ngeposkeun eusi énggal, jalma-jalma dina polong dipiharep tiasa kalibet sareng éta. Ieu ngabantosan postingan dugi ka luhur feed pengikutna. Jalma-jalma parantos nganggo polong ti saprak Instagram parantos robih kana algoritma na. Pembaruan tampilan tulisan numutkeun popularitas tinimbang sacara kronologis. 

8. Janten Iklan Anjeun Menarik sacara Visual

Salah sahiji metode anu paling alami pikeun kéngingkeun langkung resep pikeun iklan anjeun nyaéta fokus kana kualitas konténna. Anjeun kedah pastikeun pariwara anjeun ngagaduhan kualitas anu cekap pikeun iklanna, ngarah menonjol tina sésa eusi. Ieu kalebet nganggo citra anu kreatif sareng jelas pikeun narik perhatian pemirsa. Conto kumaha merek ngalaksanakeun ieu - 

Starbucks kagungan #FrappuccinoHappyHour kampanye anu janten viral. Aranjeunna ngalaksanakeun ieu ku warna anu cerah sareng panggunaan kreatif di tukang pikeun nyiptakeun hal anu unik anu dipikacinta ku pengikutna. 

Ngabungkus - Sadayana Tiasa Diaku Di Instagram

Interaksi pengikut mangrupikeun bagian ageung tina Instagram tanpa diragukeun, sareng karesep Instagram mangrupikeun padika anu paling umum dianggo ku jalma pikeun ngantep merek terang yén aranjeunna resep (henteu aya maksadna Pun!) Eusina. Merek nyéépkeun seueur artos dina iklan, sareng kadang aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun aranjeunna jalan. 

Nalika kéngingkeun langkung seueur resep pikeun iklan henteu rumit, anjeun kedah fokus kana langkung ti sababaraha aspék pikeun mastikeun leres. Hal sapertos waktos posting, kualitas gambar, sareng tulisan mangrupikeun hal anu penting pikeun diperhatoskeun upami anjeun hoyong pengikut anjeun ngaréspon. Tip ieu kedah masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan kumaha ngamangpaatkeun kampanye iklan Instagram anjeun. Bagikeun kumaha anjeun tiasa ngarobih strategi iklan anjeun pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.