Dipiceun tina Comcast's Blacklist

blacklist

Upami anjeun ngirim seueur email tina aplikasi anu ngalangkungan pamasaran email, anjeun kedah pastikeun yén situs anjeun didaptarkeun ku panyadia Layanan Internét anu utami. Kuring saacanna kantos nyerat ngeunaan daptar bodas sareng Kaol jeung Yahoo! Dinten ieu kami mendakan yén meureun aya masalah dimana situs kami tiasa diblokir Comcast. Comcast memang gaduh sababaraha inpormasi pikeun nyaritakeun naha aranjeunna ngahalangan surélék anjeun atanapi henteu.

Abdi kantos nyerat kapungkur léngkah naon Kuring parantos diajar mastikeun yén situs kami ngajaga reputasi anu saé, tapi éta tetep dimungkinkeun pikeun gaduh masalah deliverability email sanaos anjeun polos.

Wawakil ti Comcast muragkeun kuring hiji email kalayan tautan kana Formulir Nyuhunkeun Panyadia Anu Diblokir Comcast. Kuring parantos ngeusian sadayana, mudah-mudahan, ieu ngabéréskeun masalah anu urang tingali dina wengi dimana pangguna saleresna henteu tiasa kéngingkeun aksés ka aplikasi kami.

Kuring parantos maca sababaraha ngimpina online ngeunaan ngahalangan DNS Comcast. Kami nyarankeun yén pangguna nganggo OpenDNS di interim nu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.