Antitésis Sadayana Sosial? Leres?

Depositphotos 4742860 s

Wah, ieu rada cariosan ti Avinash dina ghostblogging:

Éta salawasna pikaresepeun lamun batur anu ngagaduhan otoritas siga Mitch or Avinash miceun a aturan resep ieu. Henteu ngan kuring henteu satuju sareng Avinash, kuring terang seueur, seueur perusahaan anu ogé bakal henteu satuju. Ngabuburit sanés antitesis tina sagala hal sosial ... kaaslian, dishonesty, sarta teu tulus nyaéta antitésis tina sagala hal sosial.

Perusahaan parantos disetir pikeun ngalakukeun langkung seueur tanpa sumberdaya anu ditangtoskeun mangtaun-taun. Accenture nembé ngalakukeun panilitian anu ngaidéntifikasi éta anggaran henteu cekap, kakirangan katerampilan, sareng pakakas anu teu nyukupan mangrupikeun kakuatan anu nyorong departemén pamasaran gagal.

Kumaha upami perusahaan anjeun henteu ngagaduhan anggaran, henteu ngagaduhan kaahlian atanapi henteu ngagaduhan pakakas pikeun blog? Nanging, perusahaan anjeun ngagaduhan kahoyong pikeun nyebarkeun duanana basa pangetahuan sareng ngabagi carita palanggan anu luar biasa online. Aranjeunna tiasa ngalakukeun ieu murah sareng ghostbloggers - anu ngartos kumaha nyerat épéktip, kumaha ngagunakeun kecap konci sacara épéktip, sareng ngagaduhan alat anu diperyogikeun pikeun ngawas kasuksésan klien. Ghostbloggers tiasa tiasa ngalakukeun éta langkung saé, gancang, sareng hasilna langkung ageung.

Abdi gaduh sababaraha blogger Martech Zone yén kuring parantos ghostblogged pikeun… sabab aranjeunna terus ngawartosan aranjeunna aranjeunna kirang waktos. Janten, kuring ngirim surélék ka aranjeunna patarosan sah anu aranjeunna ngalaman. Aranjeunna nyerat deui réspon sareng sababaraha sumber online anu tiasa ngabantosan. Kuring teras nyandak emailna, nuliskeun deui kana tulisan blog anu épéktip sareng nyungkeun idin pikeun masangkeunana dina nami aranjeunna. Unggal-unggal jalma éta langsung satuju sareng hatur nuhun ka kuring anu parantos ngaos.

Kuring henteu kabagi yén kuring leres-leres nyerat tulisan ... Kuring ngan ukur naroskeun patarosan. Réspon na tulus, otentik, sareng ngabagi inpormasi berharga pikeun pemirsa. Kalayan kecap séjén, urang ngahias sareng nyayogikeun anu maca. Naha éta antitesis sosial? Sigana mah henteu! Sanaos kuring hormat pisan ka Avinash, anjeunna sanés penjaga sagala hal sosial dina bersih. Ngadamel pikiran anjeun nyalira. Upami épéktip, laksanakeun. Upami henteu, henteu.

Kuring parantos nyarioskeun deui-deui ... saur anjeun Barack Obama, tiasa janten salah sahiji ahli pidato terbaik di jaman urang, henteu leres sabab henteu nyerat pidato nyalira? Naha urang boo anjeunna sareng ngawartoskeun anjeunna anjeunna antitesis tina sagala hal anu ditawarkeun di masarakat? Henteu! Kami sadar yén, salaku pamimpin dunya bébas, anjeunna ngagaduhan sumber daya anu ngabantosan anjeunna pikeun ngahasilkeun pidato anu ditulis ku sora na dina émutan.

Upami anjeun teu ngagaduhan waktos nyerat tapi anjeun hoyong kaluar kecapna pikeun produk atanapi jasa anjeun ... sareng anjeun hoyong tulus sareng otentik, ghostblogging tiasa janten strategi anu saé. Abdi sanés nyarioskeun ngeunaan bade sareng mésér artikel online pikeun 5 dolar sajumlah pop. Abdi langkung resep gaduh tulisan blog anu saé anu nyayogikeun pamaca sareng inpormasi anu aranjeunna peryogikeun ti perusahaan anu ditaliti ... tibatan tulisan blog anu buru-buru, ditulis pisan ti CEO tanpa waktos.

Sareng tangtosna, kuring henteu ngamajukeun henteu jujur. Upami anjeun ditantang ngeunaan saha anu nyerat blog anjeun, bejakeun anu leres! Ghostblogger anjeun bakal bogoh ka anjeun pikeun éta.

PS: Sadaya tulisan blog abdi ditulis ku kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.