Gleam: Aplikasi Pemasaran Dirancang Pikeun Ngembangkeun Usaha Anjeun

Gleam Marketing Apps pikeun Galeri Sosial, Email Capture, Ganjaran, sareng Kompetisi

Babaturan kuring nyarios yén anjeunna percaya yén pamasaran mangrupikeun padamelan dimana anjeun ngajantenkeun jalma anu henteu hoyong mésér barang éta. Aduh... Kuring ngahormat teu satuju. Kuring yakin yén pamasaran nyaéta seni sareng élmu pikeun ngadorong sareng narik konsumen sareng usaha ngalangkungan siklus pameseran. Kadang-kadang pamasaran meryogikeun kontén anu luar biasa, sakapeung éta tawaran anu teu dipercaya…

Gleam: Powering Leuwih 45,000+ Palanggan

Gleam nyadiakeun opat aplikasi pamasaran béda nu nyadiakeun nudge éta. Éta mangrupikeun gerbang pikeun ngagoda sémah pikeun langkung jero sareng merek anjeun - naha éta ngabagikeunana ku lisan, ngalanggan daptar email, ngabagi gambar sosial, atanapi kéngingkeun hadiah. Aplikasi pamasaran Gleam pinuh terpadu kana e-commerce anjeun, platform pamasaran, sareng saluran sosial pikeun ngalakukeun padamelan éta…

  • Lomba Lomba - Bangun kompetisi anu kuat sareng undian pikeun bisnis anjeun atanapi klien. Sajumlah ageung kombinasi aksi, integrasi sareng fitur widget ngabantosan anjeun ngawangun rupa-rupa kampanye.

aplikasi kompetisi pamasaran gleam

  • Ganjaran Redeem Instan - Gampang karajinan ganjaran anu tiasa ditebus sacara instan pikeun tukeran tindakan ti pangguna anjeun. Sampurna pikeun kupon, konci kaulinan, upgrades eusi, musik atawa undeuran.

aplikasi ganjaran gleam

  • Galeri sosial - Impor, kurasi sareng nampilkeun kontén tina jaringan sosial atanapi ngajalankeun kompetisi poto anu pikaresepeun sareng aplikasi Galeri kami anu saé.

galeri sosial gleam

  • Email Dipoto - Cara anu paling pinter pikeun ngawangun daptar email anjeun. Tampilkeun pesen anu ditargetkeun atanapi formulir milih ka jalma anu leres dina waktos anu pas sareng singkronkeun langsung sareng panyadia email anjeun.

gleam surelek newak

Integrasi kalebet langkung ti 100 platform, kalebet Amazon, Twitter, Klaviyo, YouTube, Bit.ly, Facebook, Kickstarter, Shopify, Instagram, Salesforce, Product Hunt, Twitch, Spotify sareng seueur deui…

Ngadaptarkeun Gleam sareng Bangun Aplikasi Kahiji Anjeun

panyingkepan: Kuring ngagunakeun tumbu affiliate sakuliah artikel ieu pikeun Gleam sareng platform séjénna.