Koordinasi Pamasaran Global pikeun Hiji Merk di 23 Nagara

bendungan global

Salaku mérek global, anjeun henteu ngagaduhan sadunya pamirsa. Pemirsa anjeun diwangun ku sababaraha pemirsa régional sareng lokal. Sareng dina unggal pemirsa éta aya carita khusus pikeun néwak sareng dicarioskeun. Carita-carita éta henteu ngan saukur muncul sacara ajaib. Kudu aya inisiatif pikeun milarian, néwak, teras ngabagi aranjeunna. Butuh komunikasi sareng kolaborasi. Nalika éta kajantenan, éta mangrupikeun alat anu kuat pikeun nyambungkeun mérek anjeun ka pemirsa khusus anjeun. Janten kumaha anjeun kolaborasi sareng tim anu ngalangkungan 23 nagara, lima bahasa inti, sareng 15 zona waktos?

Ngawangun mérek global anu koheren: kanyataan kalayan dokumén pedoman 50 halaman

Pitunjuk mérek penting pikeun ngajaga mérek anu konsisten. Aranjeunna masihan tim anjeun wawasan saha, naon, naha, sareng kumaha mérekna. Tapi dokumén 50 halaman standar mérek nyalira moal ngawangun merek global. Éta ngan ukur sapotong anu kedah dipasangkeun sareng carita klien sareng konténna pikeun komunikasi aranjeunna.

Naha anjeun nanem modal sajumlah penting waktos sareng artos kana prakarsa global ngan ukur mendakan tim anjeun di sakumna dunya janten henteu ngaréspon? Pitunjuk mérek ageung nyalira moal ngiringan tim di panjuru dunya saatos ngaleupaskeun hiji. Sanajan ngagaduhan aturan sareng katingalina hébat, éta tetep henteu hirup. Sareng sareng padamelan anu saé anu lumangsung, teu aya upaya anu nyata pikeun dibagi di sakumna nagara.

Merk global kedah masarkeun ka pamirsa lokal sareng régional sareng percanten ka tim pamasaran anjeun pikeun nganteurkeun kampanye pamasaran lokal

Target audién anjeun sanés sadayana. Teu aya hiji pemirsa "global" koléktif anu tiasa difokuskeun ku tim anjeun. Pemirsa anjeun diwangun ku seueur pemirsa lokal. Nalika anjeun nyobian masarkeun ka sadayana anu nganggo basa sareng foto anu sami, anjeun tungtungna nganggo stock stock klise anu teu aya patalina. Nyetél pikeun nguatkeun unggal tim pamasaran di 23 nagara pikeun néwak jeung ngabagi carita-carita éta masing-masing, carita-carita ieu bakal jadi inti pikeun mérek anyar jeung ditingkatkeun.

Carita global anjeun diwangun ku carita lokal

Merk global henteu tiasa janten jalan hiji arah kaluar ti kantor pusat. Pitunjuk sareng arah ti kantor pusat penting, tapi strategi global anjeun henteu kedah ngémutan nilai jalma anu pang caketna sareng pemirsa anu diomongkeun ku mérek. Kedah aya pertukaran ide sareng kontén antara kantor pusat sareng tim di sakumna dunya. Ieu ngalegaan jangkauan mérek anjeun sareng masihan tim global anjeun pikeun mérek.

Filsafat "ngamungkinkeun kreativitas" jenis ieu henteu ngan ukur memberdayakeun tim lokal tapi nyayogikeun carita kualitas sareng kontén pikeun tim régional sanés ogé markasna. Kalayan langkung seueur ideu sareng ngabagi eusi, mérek langkung koheren sareng hirup.

Nyambungkeun tim pamasaran di 23 nagara

Nalika damel di 15 zona waktos anu béda, anjeun moal ngandelkeun telepon janten hiji-hijina alat komunikasi, utamina nalika kaayaan infrastruktur nagara berkembang anu tiasa nyababkeun sering nelepon. Nyebarkeun modél swalayan ngamungkinkeun tim pikeun ngaksés naon anu diperyogikeun, nalika diperyogikeun.

Tim kedah nyetél a manajemén asset digital (bendungan) sistem. Sistem DAM mangrupikeun tempat anu intuitif, tiasa diaksés dimana saha waé tiasa ngaksés atanapi nyumbang kontén. Éta ngagampangkeun ngabagi carita sareng eusi. Nyiptakeun nilai pikeun pemasar anu rajin ieu ngabantosan ngembangkeun sistem sacara organik, dimana mérek mandiri doc murag datar.

Sistem DAM fungsina salaku pusat kontén eusi pikeun sadaya tim. Éta masihan aranjeunna kakuatan pikeun nyambungkeun sareng ngawaskeun kontén anu aya carita anu aranjeunna tampi, sareng éta gampang masihan transparansi kana naon anu diciptakeun ku tim-tim séjén. Ngagunakeun sistem DAM nguatkeun markas, tim lokal, sareng anu sanésna pikeun kolaborasi - henteu ngan ukur dianggo masing-masing.

Kumaha manajemén aset digital nyambungkeun 23 nagara

Ngiring fotografer lokal pikeun néwak carita klien, sareng ngagunakeun poto dina kampanye pamasaran lokal. Tapi éta henteu liren waé. Foto tiasa diunggah kana sistem DAM sareng marios kualitasna sareng metadata anu ditugaskeun. Aranjeunna teras diaksés kanggo dianggo pikeun anak perusahaan anu sanés, surat langsung ti pihak katilu, sareng kantor pusat pikeun laporan taunan.  Ngalihkeun fokus kana nguatan tim pamasaran lokalna parantos ngabantosan panyebaran ideu, nyebarkeun kampanye pamasaran, sareng ngabagi carita kasuksésan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.