Pangaruh Bade Global sareng Aplikasi Ponsel Anjeun

aplikasi mobileisasi internasional

Kalayan 7,000 basa di dunya sareng kamekaran sacara internasional pikeun aplikasi mobile, anjeun paling kamungkinan ngajual diri pondok upami anjeun ka pasar nganggo aplikasi anu henteu ngadukung lokalisasi…. Lokalisasi. Anu cukup pikaresepeun, Aplikasi sélulér anu ngadukung basa Inggris, Spanyol, sareng Mandarin Cina, tiasa ngahontal satengah dunya

Penting pikeun dicatet yén 72% pangguna aplikasi sanés pituin basa Inggris! App Annie kapendak nalika aplikasi sélulér dioptimalkeun pikeun pasar internasional, éta ngahasilkeun 120% langkung pendapatan sareng 26% langkung unduhan sacara gembleng. Éta pangasilan anu saé pikeun investasi pikeun ngagabungkeun kamampuan pikeun lokalisasi sareng ngadukung basa anu sanés ti mimiti.

Infographic ieu ti Translate ku Manusa nyarankeun yén perusahaan nalungtik nagara dimana aplikasi na bakal kompetitif, ditarima sacara budaya, sareng harga ogé pikeun pemirsa. Infographic ngagaduhan sababaraha naséhat anu saé pikeun pamasaran aplikasi sélulér anjeun sacara régional ogé ngalangkungan milarian sareng saluran sosial kumargi sababaraha pasar henteu tiasa diaksés.

Kumaha Pasaran Aplikasi Anjeun Sacara Internasional1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.