Kabiasaan Balanja Handphone Di Sakumna Dunya

dunya panggunaan mobile
Waktu maca: <1 menit

Transisi pikeun ngajualan online ku alat sélulér sanés ngan ukur ngembang, tapi éta ngabeledug. Upami bisnis ritel anjeun online tapi henteu diaktipkeun-mobile, anjeun leres-leres menyakitkeun penjualan anjeun ku teu maliré ka kelompok konsumen anu raheut sareng berkembang. Investasi dina leyuran wéb sélulér sareng aplikasi mobile / tablet kedah langkung luhur dina daptar prioritas anjeun upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta.

Mobify dianalisis kagiatan 2012 tina 200 juta pembeli dina halaman wéb commerce mobile didukung ku Mobify Cloud pikeun nangtoskeun mana bangsa anu paling sering toko-toko dina perjalanan. Dina analisa data kami, kami hoyong terang naon anu diciptakeun ku nagara-nagara pikeun cinta kana produk Apple sapertos iPhones, iPad sareng iPods.

Mobify MobileInfographic rFinal

Mobify Cloud ngawasa langkung ti 20,000 situs sareng langkung ti $ 100-juta dina pendapatan dagang seluler, ngahontal 20% palanggan smartphone global.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.