GoDaddy: Ninggalkeun Boobs Tukangeun sareng Nendang Ass

Depositphotos 3933793 s

Abdi benci ka GoDaddy. Abdi leres-leres tumaros. Abdi henteu percanten mérek tiasa nyéépkeun jutaan dolar mérésan beberesih sareng neraskeun ngawangun usaha. Éta mangrupikeun sampalan pikeun pemasar anu damel pisan ngajaga mérekna aya hubunganana, transparan, propésional sareng ngabantosan audiénna. Éta jalan kaluar anu gampang… sareng sigana tiasa dianggo. Kuring nyarankeun ka sadaya palanggan kuring pikeun ngagunakeun jasa anu sanés sareng ngajauhan.

Ku langkungna waktos, sanaos, beuki seueur klien kami éta ngagunakeun GoDaddy. Sareng sanés ngan ukur ngagunakeun jasa éta, aranjeunna nyarios ka kuring kumaha hébat layanan palanggan ti perusahaan saleresna éta. Janten dina hiji sisi mangrupikeun perusahaan anu paduli ngeunaan palangganna sareng jasa anu disayogikeunna… sareng anu sanésna mangrupikeun mérek sareng kampanye iklan anu ngora sareng kosong.

Tapi pasang ombak. Sobat Christopher Carfi (anu parantos ngagabung sareng tim GoDaddy) nempatkeun kuring hubungan sareng Diréktur Senior Hubungan Masyarakat, Susie Penner sareng kuring teras gaduh paguneman anu luar biasa sareng Kapala Komunikasi Officer, Karen Tillman. Éta leres… a Susie jeung Karen ngarah komunikasi anyar! Karen sanés hiji-hijina awéwé dina kapamimpinan senior. Blake Irving, CEO anyar GoDaddy anu ditunjuk akhir taun 2012 parantos ngadamel seueur parobihan di perusahaan anu ngamajukeun merek ... sareng ayeuna GoDaddy nuju siap-siap pikeun IPO na.

Iklan GoDaddy ogé robih! Aranjeunna ngaleupaskeun iklan SuperBowl ieu anu nyayogikeun mérek sareng pesen anu béda pisan ka umum, GoDaddy ngabantosan jalma-jalma ngarobih impianana kana bisnis:

Kalayan jasa anu luar biasa - ti domain, hosting, Junun WordPress hosting, sertipikat SSL, Microsoft Office 365 hosting, Pembukuan Online, hiji Pangwangun ramatloka, Ecommerce jeung Program Milarian Lokal… GoDaddy leres-leres ngagaduhan alat anu paling murah anu sayogi pikeun usaha alit. Cocog sareng jasa hébatna sareng kuring yakin aranjeunna ngalih ka arah anu leres.

sedengkeun boobvertising aya di tukangeun aranjeunna, éta henteu hartosna GoDaddy parantos lemes! Parios Manifesto GoDaddy tina Kick Ass:

Wilujeng, GoDaddy! Saur anjeun anu parantos najong burit.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.