Presentasi: Bade Sosial - Édisi Bisnis

bade média sosial

Kamari kuring nyarios di Asosiasi Internasional Komunikator Bisnis di Indianapolis. Dinamika pemirsa dicampur antara perusahaan alit sareng perusahaan ageung, sareng jalma bisnis anu ngalangkungan média sosial ti énggal dugi ka pemasar sosial anu berpengalaman.

Bade Sosial

Unggal-unggal kuring nyiapkeun presentasi, kuring balik deui kana sajarah presentasi anu kuring kantos lakukeun ... ngaleupaskeun slide sareng inpormasi anu henteu aya waktos deui, sareng nambihan slide anyar pikeun topik telat. Sanaos urang teras-terasan aya dina média sosial, narasi na parantos robih pisan. Hiji konci nyaéta hubungan bisnis anjeun sareng prospek sareng konsumén ayeuna diarepkeun.

Iklan biasa naékkeun ampir unggal nganjang. Kiwari, sanaos henteu sering disambut, aya sakedik jalma anu ngawadul ngeunaan iklan sareng promosi anu dipanggihan salami ayana sosial perusahaan. Nyatana - sababaraha statistik anu kami nyayogikeun nunjukkeun yén aya ekspektasi diskon sareng tawaran ti seueur jalma. Aranjeunna saleresna hayang parusahaan pikeun ngajual!

Strategi sanés anu panginten janten pitenah nyaéta eusi kontén. Sedengkeun seuseueurna jalma bahkan henteu sadar nalika kontén dibayar… ideu eusi mayar narik kritik anu ekstrim salami lami. Kuring saéstuna mangrupikeun proponén sapanjang waktos. Kanyataanna seueur panulis ngalakukeun padamelan anu langkung saé ngagambarkeun usaha tina usaha - moreso dibanding perusahaan nyalira. Ngahasilkeun eusi sesah - kacuali éta tugas anjeun. Panilitian sareng panulis kontén anu parantos kami bina hubungan sareng ngalakukeun padamelan anu luar biasa.

Anu henteu robih nyaéta masih nyayogikeun kasempetan anu saé pikeun perusahaan anu gaduh pangakuan saeutik sareng anggaran pamasaran pikeun ngawangun bisnis anu saé. (Ayeuna pausahaan kalebet!) Hal sanés anu henteu ngan henteu robih, tapi janten langkung sesah, nyaéta ngawangun sareng ngamajukeun kontén sareng strategi média sosial anjeun. Kunaon Kusabab persaingan sareng bisnis ageung anjeun tungtungna dicekel.

Netepkeun ekspektasi pikeun milarian atanapi sosial janten langkung sesah ayeuna kusabab téknologi, platform sareng persaingan sadayana gerak. Baheula, meunang kawenangan sareng ngawangun bisnis sosial éta - wani kuring ngomong - gampil. Jaman harita parantos lami pisan. Teu aya jalan pintas deui. Persaingan kaku sareng anjeun kedah leres-leres bakti sumber daya pangsaéna pikeun ngawangun program anjeun. Mangpaat tabungan anu penting masih aya stratégi anu saé ... ngan langkung hésé ayeuna dicandak.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.