Gong: Platform Kecerdasan Paguneman pikeun Tim Penjualan

Kacerdasan Paguneman Gong

Kang Gong mesin analisis paguneman nganalisis telepon penjualan di tingkat individu sareng agrégat pikeun ngabantosan anjeun ngartos naon anu tiasa dianggo (sareng naon anu henteu).

Gong dimimitian ku integrasi almenak saderhana dimana nyeken unggal kalénder perwakilan penjualan néang rapat penjualan, telepon, atanapi demo anu bakal direkam. Gong teras ngiringan unggal telepon penjualan anu dijadwalkeun salaku hadirin rapat virtual pikeun ngarékam sési. Boh audio sareng pidéo (sapertos layar biasa, presentasi, sareng demo) direkam sareng nikah sasarengan. Unggal telepon penjualan sacara otomatis ditranskripsi tina pidato kana téks sacara real waktos, ngajantenkeun paguneman penjualan janten data anu tiasa dipilarian.

Gong ogé ngagaduhan aplikasi sélulér pikeun marios telepon tim anjeun ti smartphone anjeun. Aplikasi ngamungkinkeun palatih penjualan ninggali umpan balik dumasar sora dina bagian-bagian khusus tina timeline telepon.

Gong Mobile App

Gong ngahiji sareng Konperénsi Wéb parangkat lunak Zoom, GotoMeeting, JoinMe, Cisco WebEx, BlueJeans, Clearslide sareng Skype for Business. Éta ogé ngahijikeun sareng Dialer - kalebet InsideSales, SalesLoft, Outreach, Natterbox, NewVoiceMedia, FrontSpin, Alur, Five9, Sistem Telepon, Shoretel, Ringcentral, TalkDesk, sareng InContact. Éta ngahiji sareng Salesforce CRM sareng duanana Outlook sareng Google almenak.

Tingali Gong Live Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.