Saha Hakim Marketing anjeun?

Depositphotos 30001691 s

Kuring parantos ngalaksanakeunana dina tulisan anu kuring kantos nyerat. Kuring parantos gaduh metodologi anu goréng anu digunakeun ku para pemasar ... ti nganggo juru carios curvy dugi ka ngaguar hasil anu pikaseurieun. Sababaraha pamasaran asup kana saraf kuring. Tapi kuring henteu masalah dina persamaan pamasaran, ogé opini kuring henteu paruk.

Babaturan nembé ngabagi tawaran anu ditampi ti perusahaan anu katingalina sapertos kartu anu rangkep kalayan alamat tulisan tangan sareng stiker anu ditempelkeun sareng alamat balesan. Éta katingalina saolah-olah éta tiasa asalna ti sobat atanapi kulawarga. Nanging, nalika anjeunna mukakeunana - éta ngagaduhan tawaran sareng anjeunna rumaos katipu. Anjeunna kesel pisan, anjeunna nyandak poto sareng ngabagi dina Facebook.

Kuring henteu naroskeun naha anjeunna pantes janten kesel - éta urusan na. Anjeunna ngagaduhan hak kana pendapatna. Patarosan kuring nyatakeun dina réspon éta dina titik naon teu pamasaran nyamar tina sababaraha rupa. Kami mendesain situs pikeun ngamimitian alit anu ngajantenkeun aranjeunna siga bisnis perusahaan. Kami mendesain infografis kelas dunya pikeun klien anu bajoang kalayan anggaran pamasaranna. Kami ngamankeun studi kasus sareng kasaksian ti klien anu kéngingkeun hasil pangsaéna.

Naha éta nipu?

Numutkeun kuring, pamasaran resep pisan bobogohan. Anjeun henteu kencan dina baju késang anu anjeun tuang. Anjeun mandi, anjeun ganti baju, rambut anjeun leres sareng dialungkeun kolog ... anjeun hoyong katingali saé.

Naha anjeun nipu?

Persépsi meureun enya. Anjeun milarian narik jalma anu cukup pikeun ningali kumaha anjeun resep aranjeunna. Saatos sababaraha tanggal, anjeun atanapi henteu mutuskeun pikeun ngahancungkeun hubungan.

Kengingkeun surat langsung anu ditulis ku tangan tiasa narik batur anu cukup pikeun mukakeunana. Nalika kuring ngajalankeun jasa surat langsung, kuring bébéja ka palanggan kami yén kami kedah narik perhatian batur dina jalan pondok antara kotak surat sareng tempat sampah. Éta nyauran sababaraha kreativitas anu serius pikeun nangtung kaluar ti balaréa. Teknologi parantos mekar pisan dina mail langsung anu sababaraha printer gaduh sistem anu sacara harfiah nulis labél komo gaya alternatip karakterna ngarah teu aya dua hurup anu sami!

Kuring bakal nambihan yén téknologi éta henteu murah. Éta pangiklan nyéépkeun langkung seueur dina kartu tulisan (gaya) sanésna tibatan aranjeunna ngan saukur nempelkeun hiji halaman anu aya dina kotak surat. Nyéépkeun artos tambahan éta pasti nyababkeun tingkat Dursasana anu langkung luhur sareng kamungkinan ngahasilkeun tingkat konvérsi anu langkung ageung.

Patarosan anu leres atanapi henteu naha pamasaran licik sanés pendapat kuring atanapi réréncangan. Hakim anu leres mangrupikeun prospek sareng, pamustunganana, kasuksésan ingetan perusahaan. Upami customer churn mangrupikeun masalah anu ageung, pamasar tiasa narik konsumén tapi aranjeunna dipikaresep leungit harepan sareng kedah ngarobih strategi pamasaran aranjeunna.

Ku teu sangka narik batur pikeun muka, ningali atanapi ngaklik licik - kuring yakin éta tugas para pemasar pikeun mindahkeun jalma kana perjalanan penjualan sareng dugi ka kaputusan tiasa diputuskeun naha konsumén tiasa nguntungkeun tina ngalakukeun usaha sareng anjeun .

Muka amplop henteu ngasuh saha waé pikeun langganan, éta ngan ukur damel pisan pikeun pamasaranna ditingali tibatan dilebetkeun kana sampah. Ampir unggal dinten kuring ningali sorangan nonton komérsial, ngaunduh whitepaper, atanapi muka email anu ku kuring panginten limbah waktos kuring. Kuring henteu janten kesel perkawis éta, ogé panginten henteu licik.

Abdi nembé ngalih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.