Aduh sareng Alus riddance ka Marketing di 2013

Depositphotos 10183793 s

Naha taun ayeuna ngabandungan anjeun? Éta pikeun kuring. Mangrupikeun taun anu sesah sabab kuring kaleungitan bapak, kaséhatan kuring sangsara, sareng bisnisna ngalaman sababaraha kaayaan anu handap - kalebet perpisahan sareng sobat dalit sareng batur sapagawean. Anjeun jalma maca blog kuring kanggo inpormasi pamasaran janten kuring henteu hoyong pokus kana masalah anu sanés (sanaos pangaruhna ageung), kuring hoyong langsung nyarios ka Téhnologi Pamasaran sareng Pemasaran.

Pamasaran di 2013 nguseup

Kami nyéépkeun sataun pikeun nyandak jalma balik kana jalur anu dibuktikeun, suksés, strategi multi-kanal. Objek ngagurilap taun ieu aya dimana-mana. Klién kami ngalih dana sareng nanem modal dina seueur téknologi taun ayeuna anu ngajanjikeun seueur sareng ngiringan sampah. Éta ngalihkeun fokus tina hal-hal anu urang terang bakal tiasa dianggo jangka panjang sareng ku moméntum. Éta ngalungkeun artos sareng sumber anu saé dina skéma anu henteu ngahasilkeun nanaon. Éta nyolong klien ti kami sareng nalika aranjeunna datang deui, aranjeunna kakurangan dana kanggo neraskeun naon anu tiasa dianggo.

Selingan, Kabohongan sareng Tekanan

Sawatara anu robih sareng kuring taun ayeuna nalika kuring nyarios sareng klien. Kuring ngamimitian siga curmudgeon di rohangan tibatan ideu lalaki. Saloba kami ngadorong sababaraha kasempetan anyar anu hébat, kuring rumaos kuring kedah nyerang sareng ngajaga seueur deui. Kami gelut nalika klien kami teu malire tren mobile, tren video, sareng kasuksésan kontén kontinyu.

Tekanan internal pikeun perusahaan ieu pikareueuseun ... kapamimpinan nungtut hasilna langkung gancang, ngirangan anggaran, sareng ngirangan jumlah tanaga. Perusahaan dipaksa nyandak kaputusan anu goréng saatos kaputusan anu goréng sareng perusahaan wulung anu ngamangsa éta langkung ti batan senang nandatangan aranjeunna, nyandak artos, sareng ngantepkeun nanaon. Biayana seueur réréncangan kuring di industri angkat atanapi dipecat. Saur sapalih sambungan LinkedIn kuring ngagaduhan gelar énggal di perusahaan énggal.

Balik ka Yayasan

Taun ieu mangrupikeun taun fokus. Bisnis kami parantos uih deui kana inti inti na pikeun mastikeun yén klien kami ngagaduhan yayasan pamasaran inbound anu saé dituturkeun ku kontén anu padet, sosial sareng strategi milarian anu ngawangun otoritas sareng kasadaran merekna. Kami bakal neraskeun ngabantosan klien kami ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis téknologi, tapi jaga supaya henteu kaganggu. Urang bakal kabuka ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu tiasa taun ayeuna.

Abdi teu resep ramalan janten kuring moal nyieun. Ieu fokus kami di 2014 sareng fokus anu kami ngadorong sareng klien kami:

  • Mastikeun aranjeunna pamasaran online gaduh yayasan anu kokoh anu dioptimalkeun pikeun milarian sareng sosial - ngawangun wewenang pikeun mérek sareng jalma-jalma di tukangeunna.
  • Palaksanaan pamasaran inbound éta ngukur sareng kalungguhan pangunjung ngalangkungan saluran penjualan sareng konvérsi.
  • Ngajaga sareng ngawangun nilai ku prospek, lead, sareng pengunjung ngalangkungan pamasaran email sareng prosés otomasi pamasaran anu hadé.
  • Kapitalisasi dina kamekaran mobile sareng nyoko - kalebet olahtalatah téks, wéb sélulér, email seluler sareng aplikasi sélulér.
  • Anggaran bagian pikeun grafik, pidéo profesional, webinar, sareng anu sanésna médium aktipitas anu ngabantosan ngajelaskeun kauntungan kompléks langkung gancang sareng ningkatkeun siklus konversi sareng tarif.
  • néangan kasempetan promosi anu ngajalankeun kasadaran sareng kéngingkeun produk, jasa, jalma sareng mérek kami di payuneun pemirsa anyar anu aya hubunganana.

Abdi siap pikeun 2013 pikeun kéngingkeun kuring sareng ngajantenkeun 2014 dijalankeun! Dupi anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.