Infographic: Strategi Anyar Muncul Pikeun Ngiringan Tumuwuhna Ritel Kalayan Google Ads

Laporan Patokan Kompetén Google Ads pikeun Retail

Dina pangajaran taunan kaopat na ngeunaan kinerja industri ritel di Google Ads, Sidecar nyarankeun yén pangecér e-commerce ngémutan deui stratégi sareng mendakan rohangan bodas. Perusahaan nyebarkeun panilitian di na Laporan Patokan 2020: Google Ads in Retail, studi komprehensif ngeunaan kinerja sektor ritel di Google Ads.

Timuan Sidecar nunjukkeun pelajaran penting pikeun pangémutan anu kedah dipertimbangkeun sapanjang taun 2020, khususna di satengahing lingkungan cairan anu didamel ku wabah COVID-19. 2019 langkung kalapa tibatan kantos, tapi pangecér tiasa suksés ngajaga pendapatan ku adaptasi sareng iklim, fokus kana strategi audiénna, sareng ngutamakeun kamekaran anu bertahap, sabalikna tina kenaikan anu masif. Éta otot pikeun adaptasi mangrupikeun konci pikeun ngajaga usaha ngalih sareng ngadukung konsumén salami jaman volatility ieu.

Mike Farrell, Diréktur Senior Stratégi Digital Terpadu di Sidecar

Faktor konci Kinérja Ad Google Ritel:

Sidecar ngungkabkeun faktor-faktor ieu anu mangaruhan kinerja pangecér di 2019:

  • Ngalihkeun anggaran - Pangecér ngarobih Google Ads nyéépkeun taun 2019, ngutamakeun kagiatan low-corong dina Google Shopping sareng ngamajukeun deui kampanye milarian anu mayar kanggo hemat biaya.
  • Prioritas kana efisiensi - Pangecér nekenkeun épisiénsi dina milarian mayar, sawaréh ku investasi dina iklan sélulér kirang mahal, ngarah kana akuisisi panghasilan anu sami langkung sataun.
  • Kompetisi ti Amazon - Persaingan ieu nurunkeun tingkat konversi Google Shopping dina alat-alat, maksa pangecér pikeun ningkatkeun biaya pikeun ngajaga pertumbuhan pendapatan.
  • Tekenan kana strategi pemirsa - Éceran ningkatkeun fokus aranjeunna dina panargetan langkung granular anu nargétkeun pikeun langkung hadé peta Google Ads ka sadaya tahapan corong pameseran.
  • Perhatian anu teu kendat-kendat di Google - Pangecér ngurusan pendapatan tina platform Google Ads anu parantos lami, sareng milari kauntungan tambihan ngalangkungan platform iklan anu langkung énggal, sapertos Amazon sareng Pinterest.

Ningali ka payun, Google pasti bakal terus ngawangun platform Google Ads -na pikeun bersaing sareng platform pamasaran anu berkembang sareng kalapa sapertos Facebook, Instagram, sareng Amazon.

Papanggihan konci Patokan Google Ritel Eceran:

  • Pangecér naék kana tantangan kalapa. Pangecér naék langkung épisién dina milarian mayar, ngahémat 8% tina biaya sataun langkung sataun, bari nyetir pendapatan anu sami. Pangecér tiasa milarian pendapatan Google Shopping ku 7% ku paningkatan pengeluaran 7% anu saimbang.
  • Méakkeun iklan pangecér bergeser. Google Shopping mangrupikeun 80% anggaran pangecér antara dua saluran ieu, sabab éta ngagaduhan peran anu ageung dina ngarobah pembeli corong handapeun. Sedengkeun pamilarian anu mayar mangrupikeun sésa 20% tina méakkeun, pangecér ngadeukeutan iklan ieu kalayan granularitas anu langkung ageung pikeun épéktip narik pembeli di luhur corong.
  • Pangsa kesan Google Shopping Amazon di luhur 60% pikeun B2B, bumi & bumi, sareng padagang massal nangtung dina Q3 2019. Pangsa kesan Amazon turun sakedik dina Q4, ngantepkeun pangecér meunang sababaraha paparan dina waktos kritis taun ieu.
  • Pangsa kesan Amazon ngalih rada dina pamilarian anu dibayar dina taun 2019, kumalayang sakitar 40% atanapi langkung handap pikeun sadaya pangecér anu dianalisis. Pangecér dina sudut pandang kaséhatan & kageulisan sareng bumi & bumi ningali pangsa kesan Amazon turunna sakitar 7 dugi 8 poin persentase dina bagéan taun 2019. Timuan ieu nunjukkeun yén pamilarian anu mayar tiasa janten alat anu berharga pikeun pangecér pikeun ngungkulan Amazon sareng pesaing sanésna. ayana dina SERP mayar.
  • Perdana Day nawiskeun pangecér kasempetan anyar dina Google Ads. Tumuwuhna sataun-langkung-taun disaksian dina kesan sareng pangasilan dina alat-alat salami saminggu pinuh ku Perdana Day dina Google Shopping. Pikeun iklan balanja dina sélulér, aya kamekaran sataun-langkung-taun ngalangkungan KPI konci (4% kanggo pesenan, 6% kanggo klik, sareng 13% kanggo pendapatan). Salaku tambahan, iklan sélulér anu dibayar mayar ningali kauntungan anu signifikan kalayan paningkatan 25% dina pesenan sareng 28% dina pendapatan taun langkung sataun.

Akses laporan lengkep sareng anjeun tiasa kéngingkeun KPI pikeun nangtung ritel khusus anjeun, kalebet tren utama anu mangaruhan bentang ritel sareng saran Sidecar.

Unduh Laporan Patokan Sidecar's 2020

patokan iklan Google eceran infographic

Ngeunaan Sidecar

Sidecar nawiskeun kaunggulan pamasaran kinerja pikeun pangecér sareng mérek. Téknologi canggih Sidecar sareng data proprietariatna, digabungkeun sareng kaparigelan pamasaran kinerja mangtaun-taun, ngabantosan palanggan na muka konci poténsial saluran teangan, balanja, sosial, sareng pasar anu paling kuat ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.