Google Nambihan Wangun kana Google Spreadsheets

Abdi pangguna anu resep ka Google Spreadsheets. Google kakarék nambihan fitur anu matak pikaresepeun anu dipikahoyong ku Marketing Marketing pikeun ngalakukeun data nangkep (conto: kontes sareng program anu milih) tanpa kedah ngembangkeun profesional. Anjeun ayeuna tiasa ngawangun formulir kanggo ngirim langsung kana Google Spreadsheet anjeun!

Formulir - Google Spreadsheets

Ieu masih jauh tina aplikasi anu kuat sapertos Forms spring, tapi éta tiasa dianggo ku sababaraha gunana pikeun bentuk anu gancang sareng kotor. Utamana upami perusahaan anjeun parantos anggo Google Aplikasi. Panasaran, kumaha Microsoft bersaing sareng ieu? 😉

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi éta… éta pisan anu kuring peryogikeun! Ieu saé sabab henteu meryogikeun akun google pikeun jalma sanés anu nganggo éta. Kuring badé ngabagi spreadsheet, tapi henteu sadayana gaduh akun, ayeuna aranjeunna tiasa nyayogikeun inpormasi anu kuring peryogikeun tanpa damel langsung dina spreadsheet.

    Acan kasus anu sanés inpormasi hébat ti Doug!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.