Google Adsense Ayeuna Ngawujudkeun Tuang Kuring

tangkal tangkal

Kanggo sababaraha waktos kuring ngajalankeun iklan pamasaran apiliasi dina feed kuring nganggo PostPost plugin Kuring ngembangkeun pikeun WordPress sareng komisi simpang pariwara. Éta sanés mangrupikeun sumber pendapatan anu penting, sanaos, sababaraha dolar sabulan.

Minggu ayeuna, kuring ngalamar sareng Google Adsense pikeun ngarobih eupan kuring ti Feedburner ka Google. Prosés pikeun ngalakukeun ieu masih manual, tapi henteu sieun, anjeun moal kaleungitan hiji palanggan dina prosés na. Duanana alamat neraskeun nyebarkeun eupan, tapi nempatkeun eupan dina Google ngagaduhan manpaat moneter sabab bakal nyayogikeun anjeun aksés kana Google Adsense kanggo tuang.

Kantun lebet kana akun Adsense anjeun sareng turutan pitunjuk pikeun ngalebetkeun feed anjeun pikeun konversi. Butuh waktu saminggu pikeun tambang pikeun dirobah. Google ngajangjikeun yén ieu bakal janten prosés otomatis kapayunna.

biden google adsense eupan

Masih henteu sampurna, sanajan! Tingali kana iklan di luhur tina organisasi politik radikal anu nyapasangkeun sareng catetan kuring ngeunaan Joe Biden. Tulisan anu dirujuk saéstuna katingal anu pikasieuneun pisan dina sajarah 40 taun Biden milih sareng lanceuk lanceuk sareng ninggalkeun budak leutik éta ngagantung.

Abdi henteu ngarepkeun seueur teuing pendapatan tina Adsense dina feed. Seueur jalma anu ngan saukur nelepon program webmaster Kasejahteraan.

3 Komentar

  1. 1

    Sabenerna Douglas Kuring kantos gaduh iklan RSS sakitar saminggu ayeuna sareng dina sababaraha dinten kuring gaduh penghasilan anu langkung saé ti ditu tibatan kuring ti blog AdSense blocks. Henteu yakin kana éta bakal salami waktos tapi pastina aya gunana pikeun ayeuna.

  2. 3

    Kuring nyebat karaharjaan wébmaster sabab mangrupikeun "handout" dina dasarna sanés sabab henteu ngahasilkeun koin anu pantes - rev kami 5 angka sabulan ti éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.