Variabel Pilarian Terang Google Diartikeun

GoogleAnjeun panginten henteu kantos dianggo sateuacanna, tapi Pilarian Laju Google lumayan kapaké. Upami anjeun hoyong ngadamel Google Advanced Search anjeun anjeun tiasa ngawangun querystring anjeun nyalira nganggo variabel ieu:

http://www.google.com/search?

variabel gambaran
salaku_q Milarian sadaya kecap
salaku_epq Milarian frasa anu pasti
salaku_oq Sahenteuna salah sahiji kecap
sakumaha_eq Tanpa kecap ieu
nomer Jumlah hasilna
salaku_ft Filetype (i = kalebet, e = ngaluarkeun)
salaku_filetype pdf, ps, doc, xls, ppt, rtf
salaku_qdr Terakhir diapdet (m3 = 3 bulan, m6 = 6bulan, y = 1 taun)
as_occt Lumangsung (judul, awak, url, tautan, naon waé)
sakumaha_dt Domain (i = kalebet, e = ngaluarkeun)
as_siteearch sitename.com
salaku_rights Hak cipta (cc_publicdomain | cc_attribut | cc_sharealike | cc_noncommercial | cc_nonderived)
salaku_rq mirip sareng halaman
lr Basa (lang_en basa Inggris)
salaku_lq milarian halaman anu numbu ka halaman ieu
tengtrem = aktip pikeun Milarian Aman

Sababaraha conto:
Milarian situs anu numbu ka situs abdi:
http://www.google.com/search?as_lq=http%3A%2F%2Fdknewmedia.com

Milarian 10 dokumén Excel anu diunggah dina 3 bulan ka pengker ngeunaan ngempelkeun minat:
http://www.google.com/search?as_q=compounding+interest&num=10&as_ft=i&as_filetype=xls&as_qdr=m3

Anjeun tiasa nganggo ieu ngawangun formulir khusus anjeun upami anjeun hoyong.

Sadaya pilihan ieu ogé dikonvérsi janten notasi yén anjeun ngan saukur tiasa nyerat dina kotak téks Milarian Google ogé:

Milarian situs anu numbu ka situs abdi:
link: http: //martech.zone

Milarian dokumén Excel ngeunaan kapentingan anu ngempelkeun:
compounding interest filetype: xls

Teras anjeun tiasa leres-leres saé milarian situs anu nganggo MP3 tina Beck (ti Lifehacker):
-inurl: (htm | html | php) intitle: "indéks tina" + "terakhir dirobih" + "diréktori induk" + pedaran + ukuran + (mp3) "Beck"

2 Komentar

  1. 1

    Kertas sakola
    Saatos maca postingan anjeun, kuring langkung ngartos naon sebenarnya Google Advanced Search. Pos anjeun ngagaduhan inpormasi anu ngabantuan sareng pisan informatif. Abdi hoyong anjeun tetep kerja anu saé. Anjeun terang kumaha carana ngadamel tulisan anjeun kahartos pikeun kaseueuran jalma.
    Jempol sareng Nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.