Kumaha Google Adwords Works

google AdWords

Kami dipasang infographic anu hadé ngeunaan kumaha Adrank Google Adwords jalan. WordStream ayeuna parantos ngembangkeun infographic ieu pikeun nunjukkeun kumaha Google Adwords jalanna, nyayogikeun wawasan kana kagiatan anu dilakukeun ku pangguna pamilarian anu ngakibatkeun iklan ditempatkeun. Google Adwords nyumbang 97% tina pendapatan iklan $ 32.2 milyar Google!

naon ari google adwords

disadiakeun ku WordStream - a Certified AdWords mitra.