Ngahijikeun Google Adwords sareng Salesforce kalayan Bizible Analytics

dasbor roi salesforce

bizible ngamungkinkeun anjeun nganalisis kinerja Adwords anjeun dumasar kana konvérsi sanés klik, ngamungkinkeun anjeun damel sacara unik sareng Salesforce pikeun ngukur kinerja dumasar kana kampanye, grup iklan, kontén iklan, sareng tingkat kecap konci. Kusabab bizible damel sareng ngalacak kampanye ayeuna di Google Analytics, anjeun tiasa kalayan gampang ngalacak multi-kanal dina sasarengan, sosial, mayar, email sareng kampanye sanés.

Fitur konci didaptarkeun dina situs Bizible

  • ROI AdWords - ngamungkinkeun anjeun ngebor jero kana ROI AdWords dina kampanye, grup iklan, eusi iklan, sareng tingkat kecap konci, janten anjeun tiasa ngukur sareng nyandak kaputusan optimasi milarian dumasar kana pendapatan.
  • Nyukcruk Multi-Saluran - ngalaporkeun parameter UTMs gaya Google Analytics langsung di Salesforce, anu ngajantenkeun ngaevaluasi sareng ngaoptimalkeun APA kampanye pamasaran online ku ROI gampang.
  • Detil Sejarah Diterangkeun - Pasangkeun tim penjualan anjeun ku inpormasi pamasaran anu diperyogikeun pikeun nutup langkung seueur kasempetan. Tingali kumaha kalungguhan anjeun berinteraksi sareng situs anjeun sateuacan aranjeunna dirobih, ditambah sadayana inpo pamasaran anu relevan.
  • Laporan custom - Pamasaran online janten langkung rumit sareng fragmentasi. Ngawangun laporan saham anu tiasa ditindaklakeun, ditambah laporan khusus ampir teu terbatas pikeun nyocogkeun sareng bisnis anjeun.
  • Langkung Integrasi - Ti Salesforce apdet instan ka pamasaran otomatis, sistem manajemen eusi sareng bahkan Optimis pikeun A / B Testing. 60% tina bizible konsumén ogé nganggo Marketo, Hubspot, Act-On, atanapi Eloqua. Bizible ogé ngagaduhan pamasangan hiji-klik nganggo WordPress, Joomla, atanapi Drupal.

Anjeun tiasa mendakan Bizible di Saleforce AppExchange.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.