Sawangan: Google Analytics Vérsi 5

google analytics 5

babaturan urang leuwih dina Marketpath ngungkabkeun sawangan anu saé tina siaran utama Google Analytic salajengna dina Youtube. Nembongan ieu umumna mangrupikeun siaran anu museur kana kagunaan antar muka, tapi fitur anu penting parantos ditambihan kana laporan khusus sareng dasbor.

google analytics 5

Di dieu teh video sawangan ti Justin Cutroni:

Warta na henteu lumayan gedé teuing siga kieu Vérsi Webtrends 10 ngaleupaskeun ngagaduhan, tapi éta warta anu saé pikeun pangguna Google Analytics. Kuring sering lulucon sareng klien kuring ngajalankeun Google Analytics yén aranjeunna tiasa mayar kirang pikeun lisénsi Webtrends nalika urang ngagaduhan sadayana jalan sakumaha mistina. 🙂

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.