Google Analytics sareng Tip WordPress: Naon Kandungan Top kuring?

Search Engine Optimasi SEO

Google Analytics mangrupikeun paket anu cukup mantap tapi kadang anjeun kedah milarian info anu anjeun peryogikeun. Hiji barang anu anjeun badé difokuskeun ku Blog WordPress anjeun nyaéta kumaha populérna kontén anjeun. Aya dua cara pikeun ngaidéntifikasi kontén anjeun:

  1. Ku kaca
  2. Ku judul tulisan

Ieu mangrupikeun screenshot tentang kumaha ningali kontén luhur anjeun. Pilih jajaran tanggal sareng anjeun tiasa mendakan hasil anu anjeun peryogikeun. Émut, halaman halaman anjeun henteu ngagaduhan judul. Janten upami anjeun hoyong milarian popularitas koléktif hiji pos khusus, anjeun kedah parios stats anjeun pikeun dinten anu dipasang ogé halaman / judul halaman anu khusus.

Kinerja Kandungan dina Google Analytics

Anjeun ogé tiasa ningali kinerja pos anjeun dumasar judul - tapi kuring nyarankeun anjeun mastikeun yén lulugu témplat anjeun ngagaduhan judul tulisan sateuacan judul blog. Kuring reuwas sabab seueur témplat anu ditunda sabalikna! Ieu kode pikeun nempelkeun kana lulugu anjeun dimana judulna:

<? php wp_title ("); ?> <? php if (wp_title ('', false)) {echo '-'; }?> <? php bloginfo ('ngaran'); ?>

Salah sahiji rekomendasi anu kuring gaduh nyaéta standar judulna ngan ukur tag, teras nganggo Yoast WordPress SEO Plugin pikeun ngendalikeun eusina. Anjeun tiasa nyetél standar na bahkan ngamutahirkeun judulna ku pos pikeun ngaoptimalkeunana sakedik deui!

<? php wp_title (); ?>

Nempatkeun judul postingan anjeun ogé ngagaduhan kaunggulan mesin pencari… tapi dina hal ieu, éta ngan saukur ngajantenkeun stats kontén anjeun langkung gampil dibaca 'ku judul'.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.