Alat Anu Saé Pikeun Ngungkulan Kodeu Ngalacak Google Analytics

Depositphotos 12483159 s

Oh, éta palinter di Google kalayan sadaya pakakasna! Minggu kamari, hiji klien ngalaman sababaraha masalah sareng pelacakan Google Analytics na, nyobian ngabagi-bagi pengunjung anu lebet sareng anu henteu. Pusat pikeun ngungkulan éta mastikeun kajadian anu leres sareng data anu diturunkeun ka Google. Kuring nunjukkeun ka anjeunna kumaha kuring bakal troubleshoot nganggo tab Network dina Alat Pamekar Google Chrome.

Akhir minggu ieu, anjeunna nunjukkeun kuring hiji anu hadé ... Google ngagaduhan plugin Chrome nyalira, nyaéta Debugger Google Analytics. Dasarna, nalika anjeun ngaktipkeun debugger, sadaya variabel anu dikirim ka Google diatur saé dina konsol JavaScript anjeun tina alat Pamekar Chrome anjeun:

Ngalacak Google Analytics Pixel Debugger

Sababaraha ulasan bénten-bénten… naroskeun naha éta ngadukung atanapi henteu Universal Analytics (éta nyatakeun yén éta). Kami henteu ditingkatkeun kana Universal Analytics (acan) tapi sigana tiasa dianggo pikeun kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.