Google Analytics: Entong Ngarekam Pencét Subdomain salaku Luncat

google analytics

Seueur palanggan kami mangrupikeun Parangkat Lunak salaku panyayogi Layanan sareng gaduh halaman wéb sareng situs aplikasi. Kami mamatahan ka dua éta sering dijaga misah kusabab anjeun hoyong gampang sareng fleksibilitas sistem manajemen kontén pikeun situs anjeun, tapi ulah hoyong kaampeuh ku pangendali versi, kaamanan sareng masalah sanésna sareng aplikasi anjeun. Nanging, éta nyababkeun tantangan nalika ngeunaan Google Analytics nalika anjeun ngajalankeun dua akun anu misah - hiji dina brosur (www.yourdomain.com) sareng anu sanés dina subdomain (app.domain Anjeun.com). Anjeun bahkan mungkin gaduh bantosan dina subdomain sanés (support.domain Anjeun.com).

Pangguna anjeun bakal sering nganjang ka halaman bumi anjeun teras pencét dina login aplikasi atanapi tautan pangrojong ... ieu diitung salaku mumbul sareng cucuk anjeun analytics. Pikeun perusahaan anu gaduh basis pangguna anu ageung, ieu sering tiasa ngajalankeun langkung mantul tibatan kunjungan nyata situsna anu aranjeunna resep. Tangtosna, ngabagi akun Google Analytics anu umum sareng ngamungkinkeun subdomain tiasa ngaleungitkeun masalah ieu. Nanging, seueur perusahaan henteu hoyong campuran analytics antara situs brosur sareng parangkat lunakna salaku platform jasa.

Jawabanna tiasa rada saderhana - ngan ukur ngalacak acara dina tautan ménu anu ngajalankeun pangunjung ka subdomain éta. Mumbul nyaéta nalika pangunjung ngahontal situs anjeun sareng teu ngagaduhan interaksi sareng naon waé. Hiji kajadian saleresna mangrupikeun interaksi. Janten upami pangunjung dugi ka situs anjeun, maka klik tautan anu ngahasilkeun hiji kajadian, aranjeunna henteu mumbul.

Acara nyukcruk gampang dilaksanakeun. Dina jangkar téks, anjeun ngan saukur nambihan kajadian anu anjeun pikahoyong dilacak.

Ngarojong

Upami anjeun dina WordPress, aya plugin anu saé pikeun ieu - Lacak Ménu GA Nav, Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nyetél acara ngalacak dina ménu anjeun atanapi anjeun tiasa pencét kotak pikeun ngajantenkeun éta sanés hubungan langsung.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.