Google Analytics ngagaduhan Interface Lumayan Geulis (Béta)

Kakara nampi catetan dina koropak kuring sareng kejutan hebat pisan nalika kuring muka Google Analytics. Aranjeunna ngagaduhan panganteur ngalaporkeun béta langsung anu matak pisan. Jujur, kuring bener-bener resep resep Clicky kusabab ngalaporkeun hébat. Ieu tiasa ngajantenkeun kuring tetep ka Google, sanaos!

Ngalaporkeun Béta Google Analytics

Ieu kakait kana Tur Produk pikeun Ngalaporkeun Béta Google Analytics énggal.

5 Komentar

  1. 1

    Kuring ngarepkeun ningali ieu dina aksi nalika akun abdi dialihkeun kana versi anyar. Éta katingalina lumayan licin.

    Kuring yakin anjeun moal ngencarkeun Clicky, émut waé hyperlink gampang anu nyandak anjeun langsung kana titik dimana anjeun datang, sareng integrasi Feedburner

  2. 2

    Abdi nganggo Clicky ngalangkungan Performancing.com. Abdi resep pisan dugi ka ayeuna sareng kuring ngagaduhan sataun gratis tina jasa premium pikeun marios aranjeunna dina blog kuring. Kuring panasaran naha Google mimiti hariwang kusabab sadaya jasa Stat muncul anu katingalina langkung saé sareng langkung gampang dianggo.

  3. 3
    • 4

      Abdi parantos ngagaduhan aksés kana éta dina akun abdi Sapopoé. Kuring parantos ngajalankeun sajumlah laporan kalayan éta sareng kuring resep pisan! Naha henteu sayogi dina akun anjeun?

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.