Google Analytics: Lacak Sababaraha Akun (Kodeu Anyar)

google analytics sababaraha kode

Sering aya kabutuhan pikeun ngalacak hiji halaman dina sababaraha akun Google Analytics. Salaku conto, meureun anjeun gaduh sababaraha akun - hiji kanggo klien sareng hiji kanggo agénsi anjeun - sareng anjeun hoyong ngagulung data kana masing-masing. Dina raraga ngalakukeun éta, anjeun kedah gaduh dua akun anu ditetepkeun dina unggal halaman.

Ieu mangrupikeun tugas anu cukup gampang nganggo kode Urchin (pageTracker) lami tapi anu langkung héranna langkung gampang ku skrip embed Google Analytics énggal anu disayogikeun.

google analytics sababaraha kode

Dasarna, anjeun ngan saukur nambihan akun tambahan kana _gaq array! Upami anjeun hoyong nambihan deui, anjeun ngan saukur ngarobih "b" janten "c" sareng sajabina, sareng sajabina. Émut yén anjeun muterna cookies sareng unggal akun anu anjeun tambihan, janten, janten ulah kabawa teuing.

3 Komentar

  1. 1

    Tip anu saé! Hatur nuhun pikeun ngabagi Doug! Naha aya pangaruh anu ngarugikeun sababaraha kode dina situs upami ngonpigurasi leres? Kumisan ti paburencay tambahan cookies di unggal tempat?

    • 2

      Teu aya nanaon IF éta ngonpigurasi leres. Upami anjeun ngan saukur nempelkeun sababaraha tag skrip anu béda dina hiji halaman, éta tiasa ngarugikeun cookies, tingkat bouncing, sareng statistik umum, sanaos.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.