Google ngumumkeun Program Bagikeun Penghasilan $ 1B sareng ANJEUN!

Ieu teu leres, kantun ngaitkeun umpan.

metacafe, sistem milarian sareng milarian pidéo, ngan ngaleuwihan $ 1,000,000 dina bagi hasil sareng panyipta eusina. Mike ngalaporkeun yén Revver ogé pencét $ 1,000,000 dina bagi hasil taun ayeuna ogé.

Abdi parantos kritis Serangan Google ka panyadia kontén anu solicit pamayaran kanggo panempatan link. Michael Graywolf ogé ... anjeunna ogé nyokot halaman wéb utama pikeun tugas pikeun gagah ka Google Powers-That-Be.

Google nyatakeun yén éta ngan saukur nyobian ngajaga hasil teangan organik na sabenerna organik. Wewengkon abu Sarat Layanan Google terus kabur, sanaos. Panganyarna, Matt Cutts panginten tiasa nyarankeun yén ALL tautan dina tulisan anu disponsoran ogé kedah leres dilabélan ku tag nofollow - sanés ngan ukur panyadia link anu dibayar.

karanjingan

Salaku salah sahiji 'panyayogi kontén' éta, kuring condong ningali tautan anu mayar sakedik béda. Sakumaha Metacafe sareng Revver parantos terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan usaha anu saé tanpa panyayogi anu pakait, panginten Google ogé kedah.

Upami Google serius ngeunaan ngaleungitkeun tautan anu mayar, maka aranjeunna kedah ngabagi pendapatan pikeun eusi organik kuring anu aranjeunna kauntungan tina (ku méré tag kalayan tautan anu disponsoran sorangan). Naha henteu mayar kuring kanggo volume eusi anu saé anu kuring ngamungkinkeun Google pikeun sayogi ku pangguna?

Google henteu ngagaduhan Internét, jalma-jalma. Éta kontén anjeun, sanés milik Google. Kami nuju sibuk pisan pikeun narik perhatian Google satengah waktos anu urang condong mopohokeun ieu. Google parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina nempatkeun dirina 'di luhur' saha waé anu parantos di internet.

Sugan waktuna pikeun Search Engine énggal sareng modél bisnis énggal?

7 Komentar

  1. 1

    Kuring pernah ngadéngé metacafe saméméh ngabogaan program afiliasi Kuring ngadéngé revver dibagikeun sharing program nu bulan ieu kuring dijieun ampir $40, nu leuwih ti kuring dijieun dina Google Adsense Go inohong. Kuring yakin google kudu babagi eusi pikeun hasil organik sarta ogé yakin maranéhna kudu monetize youtube pikeun sakabéh publik tinimbang sababaraha particpaants dipilih.

  2. 2

    Kuring maca loba artikel goréng lamun urang ngawadul ngeunaan Google mayar kawijakan Tumbu na rankings organik.'
    Tulisan ieu mangrupikeun hiji-hijina anu ngajelaskeun seueur fakta anu nyata.
    Ti sisi kuring, kuring hoyong ngadukung sadayana anu anjeun carioskeun.

  3. 3

    Duanana Google sareng Yahoo pikeun masalah éta parantos netepkeun sakumpulan aturan pikeun pangguna anu ngan ukur nguntungkeun Google sareng Yahoo sanés komunitas pangguna. Jelas anjeun leres…Internet sareng eusi anu disimpen di dinya ku pangguna milik pangguna, sanés diréktori sareng mesin pencari. Tangtanganna nyaéta sapertos biasa, aspék monetisasi mangrupikeun anu ngadorong sistem sareng salami aya anu nyobian ngamangpaatkeun artos gancang, aranjeunna bakal langkung luhur upami pamaréntahan ... éta kecap goréng ... .

    Hatur nuhun pikeun nyarios.

  4. 4
  5. 5

    Ogé, relevan pisan di dieu: buku karesep kuring (kantos?) "Aturan Anyar pikeun Ékonomi Anyar"Ku Kevin Kelley ceramah ngeunaan kumaha "superwinners" gain tina lingkungan "winner-take-most" ékonomi jaringan dina Bab 2 nu bisa maca online. Ieu (jeung sakabeh buku) pasti patut dibaca a. Oh, BTW, ieu ditulis sateuacan Google malah aya (atanapi sahenteuna sateuacan aranjeunna dikenal.)

  6. 6

    Panginten waktosna pikeun Mesin Milarian énggal sareng modél bisnis énggal? Urang condong hilap kumaha énggal sareng dina kaayaan fluks internét. Abdi émut nangis nalika Lampu Kalér nutup pamilarian umumna… sareng éta ngan ukur tina sudut pandang konsumen. Sagalana aya possilbe jeung dina hal ieu harepanana, tapi kuring pikir Google dina kategori "badag teuing gagal" ... sabab sakumaha ceuk anjeun ... aranjeunna pamingpin sabab konsumen "Ngaruwat" aranjeunna cara nu ... sarta aranjeunna happily oblige. Sarua pisan anu sok dipikiran ku masarakat - "ah, tinggalkeun waé sareng ngantepkeun kuring "meunang milik"..cuz teu aya anu anjeun tiasa laksanakeun." Sedih pisan. Hatur nuhun pikeun artikel.

  7. 7

    Panginten waktosna pikeun Mesin Milarian énggal sareng modél bisnis énggal? Urang condong hilap kumaha énggal sareng dina kaayaan fluks internét. Abdi émut nangis nalika Lampu Kalér nutup pamilarian umumna… sareng éta ngan ukur tina sudut pandang konsumen. Sagalana aya possilbe jeung dina hal ieu harepanana, tapi kuring pikir Google dina kategori "badag teuing gagal" ... sabab sakumaha ceuk anjeun ... aranjeunna pamingpin sabab konsumen "Ngaruwat" aranjeunna cara nu ... sarta aranjeunna happily oblige. Sarua pisan anu sok dipikiran ku masarakat - "ah, tinggalkeun waé sareng ngantepkeun kuring "meunang milik"..cuz teu aya anu anjeun tiasa laksanakeun." Sedih pisan. Hatur nuhun pikeun artikel.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.