AppSheet: Ngawangun Sareng Ngalaksanakeun A App Mobile Approval Content Ku Google Lambaran

Aplikasi Persetujuan Eusi Google AppSheet

Nalika kuring masih mekarkeun ti jaman ka jaman, kuring henteu ngagaduhan bakat atanapi waktos janten pangembang full-time. Kuring ngahargaan kanyaho anu kuring gaduh - éta ngabantosan kuring pikeun ngajembatan celah sumber daya pangwangunan sareng usaha anu ngagaduhan masalah unggal dinten. Tapi… Kuring henteu hoyong tetep diajar.

Aya sababaraha alesan naha ngamajukeun kaparigelan pamrograman kuring sanés strategi anu saé:

  1. Dina titik ieu karir kuring - kaahlian abdi diperyogikeun di tempat sanés.
  2. Alesan anu langkung ageung, kusabab kitu, kusabab kuring henteu percanten paménta pikeun paménta anu teu kabekas pikeun pangembang bakal awét.

Kunaon Kusabab platform utama nyebarkeun solusi no-code anu saé pisan.

Henteu Konci, Codeless, sareng Solusi Code Low

Fase téknologi digital salajengna tiasa langkung pikaresepeun tibatan kamajuan naon waé anu urang tingali dina sababaraha waktos. Perusahaan ageung ngembangkeun sered sareng serelek (teu aya kode atanapi teu nganggo kode) solusi anu edan saé. Kasempetan pikeun sistem ieu henteu aya watesna sabab pamimpin bisnis moal meryogikeun teguh pangwangunan pikeun nyandak solusi tina sketsa napkin dugi ka aplikasi anu lengkep.

Google AppSheet

Upami anjeun nuju Google workspace pikeun organisasi anjeun (Abdi nyarankeun pisan), aranjeunna parantos ngaluncurkeun AppSheet - pembina aplikasi no-code! Kalayan AppSheet, anjeun tiasa gancang ngadamel aplikasi khusus pikeun ngabantosan ngalancarkeun, ngajadikeun otomatis, sareng nyederhanakeun padamelan. Teu kedah coding.

Saha waé di Google Workspace anjeun tiasa nyiptakeun sareng ngatur aplikasi nyalira ... anu tiasa ningkatkeun produktivitas tim anjeun, ngirangan kasalahan, sareng ngirangan backlog tim pangwangunan anjeun.

Google AppSheet

Aplikasi Persetujuan Eusi AppSheet

Ieu conto anu saé, a aplikasi persetujuan manajemén anu ngahijikeun Google Sheets sareng AppSheet pikeun gampang ngadorong eusi ngalangkungan prosés panyatujuan léngkah.

Persetujuan Eusi Google AppSheet

Aplikasi khusus ieu nembé nyambung kana Google Sheets, tapi anjeun tiasa ngahijikeun sumber data naon waé anu anjeun pikahoyong.

Nyebarkeun dina iTunes atanapi Google Play

Bagéan anu pangsaéna? Aplikasi anu kakarék nyéépkeun waktos ngadamel tanpa garis kode sanés ngan ukur hiji aplikasi wéb anu dijalankeun dina pangotéktak, AppSheet ngamungkinkeun pangguna pikeun nyiptakeun versi whitelabel tina aplikasi anu tiasa anjeun pasang dina Google Play atanapi dina iPhone ngalangkungan iTunes.

Panempatan ngabutuhkeun lisénsi minimum AppSheet anu dumasar kana pamayaran-per-pangguna atanapi papacangan PRO.

Harga AppSheet

Panyingkepan: Abdi nganggo Google kode apiliasi didieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.