Blogger a Haven pikeun Hideung Hat SEO

topi hideung seo

Sobat sareng mentor anu saé, Ron Brumbarger muragkeun kuring catetan énjing ieu sareng tautan anu ngaganggu kana blog dina Blogger anu muncul dina sababaraha Google Alerts pikeun sababaraha kecap konci anu anjeunna nuturkeun. Kuring moal ngulang kecap konci di dieu, sabab kuring henteu hoyong pangunjung kuring ngorondang atanapi nganjang ka blog, tapi pamanggihanna rada ngaganggu. Ieu bagian téks tina blog anu kuring mendakan numbu ka:

Blog Spam

URL sareng nami blog katingalina dikodekeun kumaha waé ngarah panyipta tiasa ngalacak hasilna. Anu kalebet dina tulisan nyaéta eusi pihak katilu anu ditaburan kecap konci kandel - katingalina pikeun nguji kapadetan kecap konci. Ogé, aya backlinks kana blog anu sanés anu nyobian kecap konci anu sanés… jalan satuluyna teras sareng teras.

Blog anu dimaksud sigana henteu nyolong kontén naon waé, ngan ukur ngiringan sababaraha tés sababaraha kecap sareng frasa anu milarian konci. Hiji alesan ieu pikasieuneun nyaéta aranjeunna meureun nyobian janten aranjeunna tiasa ngitung kumaha meunang istilah-istilah éta dina mesin pencari. Kuring ngantep Ron terang sareng ngirim anjeunna tautan ka Formulir ngalaporkeun Blog Spam Blogger; mugia, éta bakal langsung dipareuman ogé sadayana blog anu aya hubunganana sareng anu numbu ka sareng ti aranjeunna.

Kuring henteu heran yén aya spammers di luar sana anu nyobian kalayan metode ieu. Kuring reuwas, sanaos, ieu lumangsung pas kana irung Google! Matt Cutts ieu naroskeun sababaraha ideu ngeunaan naon anu kedah diungkulan ku Google webspam di 2009 - meureun platform sorangan kedah janten prioritas utama!

Nuhun parantos masihan terang sareng nyerat ngeunaan Ron ieu! Ron mangrupikeun présidén Bitwise Solutions, perusahaan perdana di Indiaapolis anu ngalakukeun sababaraha pagawéan anu luar biasa sacara nasional Pangwangunan sareng integrasi Microsoft Sharepoint.

4 Komentar

  1. 1

    Lamun masihan database Google kakuatan ucapan sarta ngomong "bejakeun kuring ngeunaan Flights ka Chicago" éta meureun deukeut pisan naon eta bakal nyebutkeun. Tanpa aya anu ningali kana taktakna pangkalan data dasarna teu jelas.

    Éta bakal kéngingkeun beurat kecap konci anu leres. Éta bakal kéngingkeun jumlah kecap pagawéan / kecap barang / kecap eureun anu pas. Éta bakal kéngingkeun sababaraha faktor rumit sanés anu leres tapi éta moal aya akal upami henteu ngulang verbatim.

    Kaula teu reuwas ningali ieu boh, Sigana mah 2010 bisa jadi taun taktik gaya BRUTE nyokot alih mana spammers ngan masal narajang hasil teangan dina volume ekstrim bari Google jadi draconian di needing kombinasi sampurna kecap saméméh handing leuwih kaca hiji hasil. .

    Abdi hoyong ngadangu langkung seueur pamanggihan anjeun Doug upami aya anu langkung berkembang sareng ieu.

  2. 2

    Naha dua koméntar anu terakhir sigana spam???

    Blah kuring resep blog anjeun, kuring bakal uih deui sareng pariksa deui jsb….,
    ayeuna aranjeunna gaduh backlink PR3 hmmmm…
    Muhun abdi moal posting link hihi sorangan 🙂

  3. 3

    Hi George!

    Kuring henteu nahan beurat dina Pagerank - kuring langkung seueur nengetan ranking pikeun kecap konci anu narik seueur lalu lintas. blog ieu rengking ogé dina ratusan kecap konci. Naha kuring ngarepkeun kuring ngagaduhan PR9? Mang! Kuring teu meunang mutuskeun éta, sanajan. Kuring boga ton backlinks sarta sajarah hébat - teu yakin naha PR abdi low.

    Hatur nuhun RE: SPAM. Abdi nuju IntenseDebate ayeuna sareng nyobian terang kumaha milarian koméntar lami ieu pikeun nyirian aranjeunna salaku spam!

  4. 4

    Hi George!

    Kuring henteu nahan beurat dina Pagerank - kuring langkung seueur nengetan ranking pikeun kecap konci anu narik seueur lalu lintas. blog ieu rengking ogé dina ratusan kecap konci. Naha kuring ngarepkeun kuring ngagaduhan PR9? Mang! Kuring teu meunang mutuskeun éta, sanajan. Kuring boga ton backlinks sarta sajarah hébat - teu yakin naha PR abdi low.

    Hatur nuhun RE: SPAM. Abdi nuju IntenseDebate ayeuna - teu yakin kumaha aranjeunna ngaliwat. Aranjeunna geus Isro ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.