Blogger a Haven pikeun Hideung Hat SEO

topi hideung seo

Sobat sareng mentor anu saé, Ron Brumbarger muragkeun kuring catetan énjing ieu sareng tautan anu ngaganggu kana blog dina Blogger anu muncul dina sababaraha Google Alerts pikeun sababaraha kecap konci anu anjeunna nuturkeun. Kuring moal ngulang kecap konci di dieu, sabab kuring henteu miharep datang kuring ngorondang atanapi nganjang ka blog, tapi pamanggihanna rada ngaganggu. Ieu bagian téks tina blog anu kuring mendakan numbu ka:

Blog Spam

URL sareng nami blog katingalina dikodekeun kumaha waé ngarah panyipta tiasa ngalacak hasilna. Anu kalebet dina tulisan nyaéta eusi pihak katilu anu ditaburan kecap konci kandel - katingalina pikeun nguji kapadetan kecap konci. Ogé, aya backlinks kana blog anu sanés anu nyobian kecap konci anu sanés… jalan satuluyna teras sareng teras.

Blog anu dimaksud henteu sigana nyolong eusi naon waé, ngan ukur ngiringan sababaraha tés sababaraha kecap sareng frasa anu milarian konci. Hiji alesan ieu pikasieuneun nyaéta aranjeunna meureun nyobian janten aranjeunna tiasa ngitung kumaha meunang istilah-istilah éta dina mesin pencari. Kuring ngantep Ron terang sareng ngirim anjeunna tautan ka Formulir ngalaporkeun Blog Spam Blogger; mugia, éta bakal langsung dipareuman ogé sadayana blog anu aya hubunganana sareng anu numbu ka sareng ti aranjeunna.

Kuring henteu heran yén aya spammers di luar sana anu nyobian kalayan metode ieu. Kuring reuwas, sanaos, ieu lumangsung langsung dina irung Google! Matt Cutts ieu naroskeun sababaraha ideu ngeunaan naon anu kedah diungkulan ku Google webspam di 2009 - meureun platform sorangan kedah janten prioritas utama!

Nuhun parantos masihan terang sareng nyerat ngeunaan Ron ieu! Ron mangrupikeun présidén Bitwise Solutions, perusahaan perdana di Indiaapolis anu ngalakukeun sababaraha pagawéan anu luar biasa sacara nasional Pangwangunan sareng integrasi Microsoft Sharepoint.

4 Komentar

  1. 1

    Upami anjeun masihan basis data Google kakuatan pidato sareng nyarios "carioskeun kuring ngeunaan Penerbangan ka Chicago" éta sigana caket pisan sareng naon anu bakal disebatkeun. Tanpa aya anu ningali kana taktak na, database na dasarna henteu terang.

    Éta bakal kéngingkeun beurat kecap konci anu pas. Éta bakal kéngingkeun jumlah kecap pancén / kecap barang / kecap eureun pas pisan. Éta bakal kéngingkeun sababaraha faktor rumit anu sanés tapi éta moal pernah aya hartos kacuali éta ngulang verbal.

    Kuring henteu heran ningali ieu ogé, sigana mah 2010 panginten janten taktik taun kasar nyandak tempat dimana spammers ngan serangan serangan hasil dina volume ekstrim bari Google janten draconian dina peryogi kombinasi kecap anu sampurna sateuacan nyerahkeun halaman hiji hasil .

    Abdi resep ngadangukeun langkung seueur pamanggihan anjeun Doug upami aya anu langkung berkembang sareng ieu.

  2. 2

    Naha dua koméntar anu terakhir henteu katingali sapertos spam ???

    Blah kuring resep blog anjeun, kuring bakal uih deui sareng parios deui jsb….,
    ayeuna aranjeunna gaduh PR3 Backlink hmmmm…
    Nya abdi moal pasang tautan lol sorangan 🙂

  3. 3

    Hai George!

    Kuring henteu nempatkeun seueur beurat dina Pagerank - Kuring langkung merhatoskeun pikeun milarian saé pikeun kecap konci anu narik seueur patalimarga. Blog ieu rangking saé pikeun ratusan kecap konci. Naha kuring ngarep kuring gaduh PR9? Mang! Kuring henteu kénging mutuskeun éta. Kuring gaduh TONS backlinks sareng sajarah anu hébat - henteu yakin naha PR kuring kirang.

    Nuhun RE: SPAM teh. Abdi dina IntenseDebate ayeuna sareng nyobian terang kumaha mendakan koméntar anu lami ieu pikeun nandaan aranjeunna salaku spam!

  4. 4

    Hai George!

    Kuring henteu nempatkeun seueur beurat dina Pagerank - Kuring langkung merhatoskeun pikeun milarian saé pikeun kecap konci anu narik seueur patalimarga. Blog ieu rangking saé pikeun ratusan kecap konci. Naha kuring ngarep kuring gaduh PR9? Mang! Kuring henteu kénging mutuskeun éta. Kuring gaduh TONS backlinks sareng sajarah anu hébat - henteu yakin naha PR kuring kirang.

    Nuhun RE: SPAM teh. Abdi dina IntenseDebate ayeuna - henteu yakin kumaha aranjeunna ngalangkunganana. Aranjeunna angkat ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.