Chrome: Langkung Pikaresepeun ku Mesin Pamilari

Google Chrome

ayeuna Chrome sayogi pikeun Mac, kuring kantos ngacapruk sadidinten sareng leres-leres resepna. Kamampuh pikeun ngungkulan situs sareng éta luar biasa ... naha éta CSS atanapi masalah JavaScript.

Hiji hal anu kuring sering resep ngaco nyaéta mesin pencari standar atanapi daptar mesin - henteu paduli naha éta Firefox atanapi Safari. Kuring milarian situs kuring nyalira sering-sering kuring biasana nambihan éta kana daptar. Salaku tambahan, éta salawasna pikaresepeun pikeun ngalakukeun hal sapertos ngajantenkeun Bing mesin pencari standar anjeun dina Chrome pikeun ngajaga monster perang (I leres-leres resep Bing!).

Kuring malah ngawangun sorangan Tambihkeun formulir Search Engine supados Firefox ngagampangkeun langkung gampang. Chrome henteu sagampang saderhana, éta henteu nganggo komponén AddEngine anu dilakukeun ku Firefox janten anjeun henteu tiasa ngan saukur ngawangun tautan. Ogé, teu aya dropdown pikeun milih mesin pencari.

Nanging, aya hiji fitur anu saé sareng omnibar ... anjeun tiasa nambihan kata kunci pilihan anjeun pikeun nambihan mesin pencari. Kieu kumaha nambihan mesin pencari:

  1. Boh buka Preferensi Chrome sareng pencét ngatur dina Mesin Pilarian atanapi pencét katuhu dina Omnibar teras pilih Édit Mesin pencari.
  2. Tambahkeun nami mesin pencari atanapi situs anu anjeun badé milari, kecap konci pikeun gampang ngabédakeunana, sareng URL mesin pencari kalayan% s salaku istilah pamilarian. Ieu conto sareng ChaCha:

chacha.png

Ayeuna, kuring ngan saukur tiasa ngetik "ChaCha" sareng pamundut kuring sareng Chrome otomatis bakal nyandikeun URL sareng ngirimkeunana. Ieu saleresna langkung gampil tibatan nganiaya dropdown sareng milih mesin pencari. Kuring gaduh masing-masing Mesin Pilarian anu dikéngingkeun… Google, Bing, Yahoo, ChaCha, Blog… sareng ngan ukur nganggo omnibar pikeun gancang kéngingkeun hasil! Sakali anjeun ngamimitian ngetikkeun, Chrome ngabijilkeun sareng nyayogikeun inpormasi milarian:
chacha-search-chrome.png

Anjeun malah tiasa perbarui Status Twitter anjeun nganggo omnibar kumargi Twitter ngagaduhan metode querystring pikeun ngeusian Tweet. Atanapi anjeun tiasa nambihan jalan pintas pikeun milarian twitter http://search.twitter.com/search?q=%s.

Pikeun pamekar, anjeun tiasa ngalakukeun milarian kode dina Google Codesearch kalayan patarosan khusus bahasa sapertos PHP http://www.google.com/codesearch?q=lang%3Aphp+%s sareng JavaScript http://www.google.com/codesearch?q=lang%3Ajavascript+%s. Atanapi anjeun tiasa milarian fungsi dina PHP.net sareng anu sapertos: http://us2.php.net/manual-lookup.php?pattern=%s. Atanapi jQuery http://docs.jquery.com/Special:Search?ns0=1&search=%s.

panyingkepan: ChaCha nyaéta palanggan kuring. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha hasil anu luar biasa, sanaos… utamina nalika anjeun milari anu saderhana sapertos alamat, nomer telepon, patarosan trivia, atanapi bahkan anu langkung saé… guyonan. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha halaman anu mantap dina selebriti sareng topik ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.