Google Ngabersihkeun, Spammers Pindah kana Facebook

google ngabersihan tim piazza

google ngabersihan tim piazzaUnggal média anu sumping sareng ical parantos pupus ku salah sahiji tina dua alesan, boh kagagalan pikeun ngabaru, atanapi henteu mampuh pikeun ngontrol babandingan sinyal-ka-noise. Dina hal Google sinyalna hasil pamilarian anu saé pisan dina halaman hiji sareng sora na nyaéta hasil pamilarian anu henteu kapake anu nyusup sareng ngotorkeun jabatan luhur éta. Google moal janten mesin pencari anu saé upami aranjeunna henteu ati-ati ngeunaan sinyal-ka-sora na.

Akhir-akhir ieu, Google parantos aktip pisan ngaharamkeun rébuan akun AdWord anu dijalankeun ku para pemasar langsung sareng muterkeun palu dina kebon eusi, halaman wéb anu ngagaduhan réaksi eusi deet, kualitas rendah anu ngawartosan anjeun sakedik tina anu parantos anjeun terang ti mimiti. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun jalma anu ngandelkeun Google pikeun gancang, panilitian jero sareng langkah ieu saluyu sareng rencana Google anu diumumkeun pikeun 2011.

Google ngadamel belah anu leres pikeun ngabaru sareng ngajaga hubungan sinyal-ka-sora anu ngajantenkeun aranjeunna mesin pencari anu dominan. Situs eusi anu ageung anu dumasar kana modél bisnisna dina patalimarga AdWord panginten panginten aranjeunna sumping ka aranjeunna. Kualitas konténna henteu cekap saé. Nanging, seueur usaha sah ogé kajiret dina perang-perang ngalawan spam kontén, sareng situs anjeun panginten salah sahiji diantarana. Upami réngking anjeun parantos turun sacara tiba-tiba, éta panginten ngan ukur netepkeun debu, tapi ogé tiasa janten sinyal yén anjeun kedah masihan langkung seueur nilai pikeun pamiarsa anjeun.

Kalayan ngaleungitkeun akun spammy AdWord, Google maksa pergeseran rohangan média sosial. Buzz ayeuna diantara pemasar langsung nyaéta buru-buru emas nuju Facebook dimimitian, sareng milarian diputerkeun kana leungeun aranjeunna. Nalika Google terus berinovasi, aranjeunna bakal masihan kiridit mesin pencari langkung ka halaman Facebook umum, anu dimana para pemasar langsung bakal ngawangun peluncuran anyar kanggo penawaran produk sareng tautan afiliasi.

Upami anjeun bisnis nganggo média sosial dina campuran pamasaran anjeun, awas kana naon anu dilakukeun "beunghar-gancang-gancang" ieu sareng pastikeun ayana anjeun henteu sapertos anu dilakukeun ku para pemasar langsung. Anu paling penting, tetep waspada dina halaman bisnis Facebook anjeun sabab anjeun bakal ningali bantosan anu signifikan dina usaha sanés anu ngeposkeun ka halaman anjeun salaku pemasar langsung ngamanpaatkeun unggal kasempetan pikeun langkung katingali dina rohangan média sosial. Entong ngantepkeun sinyal-ka-sora anjeun nyalira kompromi. Anggo program monitoring sapertos HyperAlerts pikeun tetep aya di luhur halaman anjeun nalika anjeun teu ngagaduhan waktos pikeun tetep nyambung dina Facebook.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pergeseran Google panganyarna, baca The Wall Street Journal's "Google's Search Cleanup Boga Pangaruh ageung. "

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.