Google Co-Kejadian: parantos langkung pinter tibatan anu Anjeun Pikirkeun

google co kajantenan

Kuring nembé ngalakukeun sababaraha uji Hasil Google Search Engine. Abdi milarian istilahna WordPress. Hasilna pikeun WordPress.org narik perhatian kuring. Google ngadaptar WordPress sareng katerangan éta Semantik Personal Publishing Platform:

wordpress-meta

Perhatoskeun sempalan anu disayogikeun ku Google. Téks ieu nyaéta henteu kapendak dina WordPress.org. Nyatana, situs éta henteu nyayogikeun pedaran meta pisan! Kumaha Google milih téks anu bermakna éta? Percanten atanapi henteu, éta mendakan katerangan tina salah sahiji 4,520,000 halaman ngajelaskeun WordPress.

wordpress-potongan

Kuring ningali salah sahiji hasilna.

wordpress-cocurrence

Éta nyaéta Co-Kajadian dina damel!

Co-Kejadian mangrupikeun téknologi dipaténkeun ku Google. Kajadian babarengan tiasa ngabantosan halaman pikeun istilah anu teu kapendak dina tag judul, jangkar téks atanapi bahkan dina kontén halaman. Ieu kajadian nalika halaman otoritas luhur ngajelaskeun situs anjeun sareng Google ngaidentipikasi hubungan kecap anu ngayakinkeun algoritma yén katerangan langkung akurat tibatan anu aya dina situs éta sorangan. Nyebatkeun ieu tiasa nganggo atanapi henteu nganggo tautan anu nunjuk kana situs anjeun.

Dina hal ieu Google parantos nganggo pedaran ngeunaan WordPress anu dipendakan dina halaman wéb anu sanés pikeun nyayogikeun potongan!

Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon urang ngagaduhan klien kami fokus kana nyerat eusi anu hébat sareng luar biasa tibatan museurkeun kana kecap konci anu leres anu dianggo. Upami anjeun nyerat kontén anu luar biasa, Google bakal ngamangpaatkeun situs sanés anu ngarujuk kana kontén anjeun pikeun nangtoskeun naon hasil pamilarian pikeun ngaindéks eusi kana ... atanapi bahkan pikeun ngembangkeun potongan pikeun ngajelaskeun halaman. Upami anjeun nyobian sareng maksa eusi, ngajantenkeun kirang luar biasa - anjeun bahkan moal pangkat pikeun istilah anu anjeun pikahoyong.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.