Google Codesearch

Google teraskeun AMAZI kuring. Upami kuring henteu aya di Indiana sareng Google di Mountain View, kuring bakal ngalamar jabatan kebersihan ayeuna. Sapanjang garis tina 37signals, Google ngagaduhan kaparigelan pikeun ngaidentipikasi masalah, teras némbongan solusina. Mangsa. Teu aya barang anu mewah ... aranjeunna ngan saukur nyieun jalan!

google codesearch

Google Codesearch ngamungkinkeun anjeun milarian kode anu dikintunkeun dina internét. Kusabab éta béta, kuring ngagaduhan eupan balik anu konstruktif pikeun Google:

  1. Seueur programer anu ngahususkeun… PHP, .NET, MSSQL, sareng sajabana kuring pikir pilihan pikeun nyetél preferensi anjeun pikeun milarian sareng halaman ngajaga éta ngalangkungan akun pangguna atanapi ngalangkungan cookie bakal pikaresepeun. Upami aranjeunna henteu, kuring bakal ngawangun sorangan (lumayan saderhana pikeun nambihan lang: php di ditu).
  2. Naon anu anjeun badé lakukeun ngeunaan virii atanapi kode anu tiasa ngalanggar hak cipta? Mimiti hal salah sahiji réréncangan kuring sadar yén anjeun tiasa milarian Key Generators, sapertos: Winzip. Aranjeunna kedah sadar yén ieu bakal janten tempat perlindungan hacker sareng peretas!
  3. Hanjakalna, teu aya cara pikeun ngirim tulisan ngeunaan nulis kode sareng conto kode. Kuring ngahargaan kode di ditu, tapi anu langkung penting nyaéta ngajelaskeun naon sababna sareng kumaha jalanna. Abdi hoyong kasempetan pikeun ngeposkeun éntri blog abdi dina kecap konci khusus, panginten mangrupikeun pilihan pikeun artikel pamilarian ogé.

Ieu ngan ukur kritik konstruktif ... sama sekali henteu ngirangan pentingna alat anu hébat sapertos kitu! Kuring parantos ngamimitian ngamangpaatkeunana sareng nampi sababaraha hasil anu ngajangjikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.