Survei Konsumén Google pikeun Panilitian Pasar sareng Kapuasan Wéb

kumaha panyipta layar

Google ayeuna nawiskeun Survei Konsumen Google pikeun Panilitian Pasar sareng Pamilik Halaman Wéb. Abdi sanés proponén ageung perusahaan ngembangkeun survey nyalira, éta mangrupikeun usaha pikeun parusahaan kecerdasan customer anu nalungtik sareng ngembangkeun stratégi pikeun néwak inpormasi anu akurat. Sasaurang nempatkeun sababaraha patarosan ngeunaan bentuk résiko nyorong bisnisna ka arah anu salah ngan ukur kusabab cara naroskeun sareng kéngingkeun réspon. Ati-ati.

Survei Konsumén Google mangrupikeun alat panilitian pasar anu gancang, terjangkau, sareng akurat anu ngabantosan anjeun nyandak kaputusan bisnis kalayan naroskeun patarosan survey ka pangguna internét. Pangguna ngalengkepan patarosan survey pikeun ngaksés kontén kualitas luhur di wéb, sareng penerbit eusi dibayar sakumaha pangguna na ngajawab. Google sacara otomatis agrégat sareng nganalisis réspon ngalangkungan panganteur online anu saderhana.

Pikeun Pamilik Halaman Wéb - Survei kapuasan gratis ditempatkeun langsung dina halaman wéb anjeun sahingga anjeun tiasa kéngingkeun eupan balik nalika leres aya dina pipikiran. Pikeun ngagunakeun survey kepuasan, cukup salin sareng témpél sempalan kode kana halaman anu anjeun hoyong survey pikeun pangguna. Aranjeunna nyayogikeun pelacak kapuasan bulanan gratis, sareng anjeun tiasa ngarobih patarosan ngan ukur 1 sén per réspon.

Kanggo Panaliti Pasar - Nyiptakeun survey dina sababaraha menit sareng aksés caket laporan, grafik, sareng pandangan anu didukung Google. Kéngingkeun signifikan sacara statistik, hasilna valid dina skala ti jalma asli, sanés panel bias.

  1. Anjeun nyiptakeun survey online pikeun kéngingkeun wawasan konsumen.
  2. Jalma-jalma ngalengkepan patarosan pikeun ngaksés kontén premium.
  3. Penerbit dibayar nalika pengunjungna ngajawab.
  4. Anjeun kéngingkeun data anu saé sareng dianalisis.
  5. Anjeun tiasa ogé ngalacak réspon unggal minggu atanapi bulanan pikeun analisa tren.

Harga: Sasaran conto wawakil AS, Kanada, atanapi populasi Internét Inggris pikeun $ 0.10 per réspon atanapi $ 150.00 kanggo 1500 réspon (disarankeun pikeun statistic significance). Upami anjeun hoyong ngabagi conto sacara demografi, éta $ 0.50 per réspon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.