Google Docs Dijelaskeun

google docs

Google Docs estu janten berkah pikeun perusahaan anu kuring damel. Kami perusahaan ngora 5 (nembé nyéwa kalima kami!) Sareng kami henteu gaduh server atanapi alat jaringan babarengan. Jujur pisan, urang henteu peryogi.

Nalika kuring ngamimitian, sadaya dokuméntasi ngan saukur diliwatan ku email sareng gancang janten lieur! Kuring muru Google Docs sareng mimiti nyimpen dokumén… maka kami dipindahkeun ka Google Aplikasi sareng urang ayeuna ngajaga sadayana dokuméntasi anu dibagikeun di dinya. Kami gaduh anggota tim di Dallas, San Jose, sareng di India anu dianggo ti Basecamp sareng dokumén ieu unggal dinten sareng éta hebat pisan!

Tina sudut pandang pamasaran, saur Google Docs bakal janten sumber anu saé pikeun panulis naskah sareng éditor kanggo mangpaatkeun nalika ngawangun kontén pikeun klien. Kusabab duanana tiasa login dina waktos anu sami, ngadamel éditan, ngobrol, sareng sajabana… sigana mah alat anu sampurna.

Kuring perhatoskeun Karajinan Umum ngabagi pidéo sanés perkawis dokumén Google:

Upami anjeun henteu acan daptar, éta patut! Pikeun usaha anu alit pisan sareng sakedik padamel atanapi padamel anu teu aya di pusat, éta sistem anu saé.

Dokuméntasi sareng Stratégi Proses Sakabéh Kami

Basecamp mangrupikeun Repository proyék dasar dimana urang komunikasi sareng néwak kamajuan proyék sacara umum. Google docs langkung seueur kolaborasi sareng ngajaga sajarah parobihan anu hebat, janten kami nganggo tibatan Basecamp.

Di antara keduanya, urang masih peryogi sistem manajemen tugas, janten urang teguh integrasi sareng pangwangunan parantos kuring ngaevaluasi Atlassian Jira. Sigana mah sistem anu hébat, kuring bakal nuturkeun sareng ngantepkeun anjeun terang kumaha jalanna!

7 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé, Doug. Kuring keur ngobrol jeung salah sahiji babaturan kuring dinten séjén, saurang lalaki anu ngajalankeun hiji warung design leutik. Anjeunna jalan kalawan panulis 150 mil jauh, sarta anjeunna kadang collaborates kalawan jalma sajauh Denver. Kumaha aranjeunna ngajantenkeun éta tiasa dianggo? Google Docs sareng Google Apps. Pikeun liberally paraphrase REM, ieu bisa jadi tungtung software sakumaha urang terang eta, sarta kuring pikeun hiji bakal ngarasa ngan rupa.

  2. 2

    Abdi satuju pisan, tapi kuring badé langkung jauh sareng nyarios yén éta tiasa dianggo pikeun perusahaan sedeng sareng ageung.

    Kuring sok nganggap MS Office mangrupikeun aplikasi "penting", tapi batur sapagawean nyobian ngayakinkeun kuring yén anjeun tiasa ngalakukeun tanpa Kantor nganggo Google Docs sareng pemirsa Office gratis (misalna Excel Viewer). Argumenna nyaéta pikeun maca dokumén anjeun nganggo pemirsa (gampang ditingali tina dua kali klik), tapi pikeun nyiptakeun dokumén énggal anjeun nganggo Google Docs. Kuring éta skeptis sabab Kami pamaké Exel badag, tapi geus saprak dibeuli komputer anyar (Vista, yikes!) Jeung panginten Abdi masihan jalan na hiji try. Butuh sababaraha waktos biasa, tapi ayeuna kuring yakin yén anjeunna leres sabab kuring parantos "salamet" sakitar sabulan tanpa masalah.

    Pangaruh samping anu saé pisan nyaéta kuring sadar kumaha sering dokumén anu leres-leres ditujukeun pikeun dibagikeun. Ayeuna kuring aya dina titik dimana kuring frustasi nalika jalma ngirim spreadsheets Excel pikeun tujuan kolaborasi via email. Éta henteu produktif sabab anjeun henteu kantos terang naon versi panganyarna. Hiji tiasa ngabantah yén server Sharepoint ngarengsekeun masalah-masalah éta, tapi henteu upami anjeun gaduh pangguna jauh / dipegatkeun anu henteu tiasa nyambung ka server Sharepoint anjeun.

    Konversi ieu hésé pisan pikeun pamaké di lingkungan perusahaan, pikeun sagala rupa alesan, tapi tetep kuring ningali beuki loba pamaké perusahaan ngagunakeun aktip dumasar Web.

    Anjeun paraphrased eta, "Ieu tungtung software sakumaha urang terang eta, sarta kuring .." 🙂

  3. 3
  4. 4

    Abdi ogé resep Google Docs, tapi kuring henteu resep Basecamp. Abdi langkung resep Salah. Alat-alatna gampang pisan, sabab anjeun tiasa kolaborasi sareng saloba jalma anu anjeun pikahoyong sareng sadayana bakal nampi akun gratis.

  5. 5

    Kuring keur ngalakukeun panalungtikan ngeunaan kumaha SMBs ngagunakeun aplikasi google na naon sela. Punten nyerat ngeunaan pangalaman anjeun ngahijikeun JIRA.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.