Ngawangun Jalur sareng Google Earth

nu Jalur Budaya Indianapolis nyaéta Warisan Gene & Marilyn Glick. Jalur Budaya mangrupikeun sapédah urban kelas sareng jalur padestrian kelas dunya anu ngahubungkeun lingkungan, Distrik Budaya sareng fasilitas hiburan, sareng janten pusat kota pikeun sistem jalan raya Indiana pusat. Mangrupikeun proyék anu saé anu mimiti ngamimitian di dieu sacara lokal.

Dina nyarios sareng Pat Coyle, panginten panginten janten asik upami peta peta Jalan Budaya sareng nempatkeun kana Peta Google sahingga masarakat tiasa berinteraksi Google Earth (Anjeun tiasa ngaunduh gratis) atanapi ningali dina Wéb.

Google Earth:

Google Earth

Ngawangun jalur pikeun Peta Google tiasa nyingsieunan, tapi ku Google Earth éta gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo alat Path jalan pikeun nyiptakeun jalur. Pencét alat jalur teras pencét dimana jalur anjeun ngamimitian sareng réngsé. Garis bakal ditarik. Unggal klik saatos bakal ngahasilkeun titik tengah. Éta tiasa janten jinis pajeujeut (ctrl-click mupus hiji titik), tapi anjeun tiasa gancang ngahasilkeun jalur dina peta. Upami anjeun pencét katuhu dina lapisan anjeun dina sidebar, anjeun tiasa nambihan déskripsi, ngarobih tampilan sareng raraosan lapisan anjeun, sareng bahkan nyetel jangkungna.

Datar Jalan Budaya

Kalayan Google Earth, anjeun ogé tiasa ngadengdekkeun bentang sareng ngahurungkeun sareng mareuman sajumlah lapisan sanésna. Alat-alat katuhu luhur ngamungkinkeun anjeun pikeun ngazum, ngadengdekkeun, ngarobih pandangan anjeun, muterkeun, sareng ngarobah jangkung. Usability tina aplikasi pisan intuitif!

Jalan Budaya 3d

Dina Désémber Google Maps nambihan dukungan KML ka API na, Janten anjeun tiasa gampil kaluaran lapisan anjeun salaku file KML teras arahkeun nganggo Google Map.

Ogé, anjeun tiasa dokumén sareng unggah lapisan anjeun pikeun jalma anu mendakanana. Abdi henteu acan ngalakukeun éta, tapi kuring bakal gancang! Bagian kahiji tina proyék ieu nyaéta nyiptakeun jalur. Hiji trik rapih - Kuring muka gambar Jalan Budaya sareng ngimpor kana Google Earth. Kuring nyetél éta ngeunaan 30 persén transparansi sareng dianggo salaku alat ukur pikeun peta jalan satapak langkung gancang.

Bagéan salajengna tina proyék ieu bakal ngawangun peta interaktif sareng mouseover dina titik sareng popup gambar. Barang tiis!

7 Komentar

  1. 1

    Ieu mangrupikeun téknologi anu saé pisan. Mapquest teu mimiti nempatkeun tinjauan satelit dina peta.

    Gaduh sababaraha waktos panalitian pikeun ningali naha urang tiasa nganggo ieu dina sistem manajemén prakték. Hadé pisan mun gaduh arah rute ka klien pikeun konsultan urang.

    • 2

      Arah mangrupikeun fitur panganyarna tina Google Maps API sahingga tiasa dianggo pikeun nyiptakeun file éksternal anu sayogi ngalangkungan Google Earth. Optimasi rute (2+ titik) nyaéta persamaan anu langkung hese. Aya sababaraha padagang kaluar aya nu ngalakukeun eta ogé kawas Routesmart tapi kuring geus teu katempo sagala API atawa Software salaku palaksanaan Service.

      Kuring yakin éta sabudeureun sudut wae! 🙂

      Kuring satuju - éta endah pisan!

  2. 3

    Doug, Éta geulis cool. Hatur nuhun pikeun babagi! Kuring geus pernah diuk handap pikeun inohong hal ieu kaluar, tapi sigana kawas kemungkinan anu sajajalan. Hiji-hijina pamakean anu kuring langsung tiasa ningali anu bakal dijual nyaéta nambihkeun peta google sareng overlay khusus langsung kana situs wéb klien.

    • 4

      Leres pisan, Ian! Kuring masih gaduh sababaraha senang jeung peta ieu. Kuring bisa nambahkeun pilarian, nempatkeun sistem spidol 'self-service' up, nambahkeun routing, sarta loba fitur sejenna. Parios Ngalereskeun Alamat pikeun conto sejen. Kuring miharep boga situs pemetaan interaktif nyetél minggu ieu.

      BTW: Situs anu saé sareng ngarepkeun pendak sareng anjeun. Kami ngagaduhan jaringan profésional 'leupas' di dieu di Indy anu kami damel sareng ngabantosan seueur klien. Urang bisa jadi kudu meunang anjeun dina campuran!

  3. 5
  4. 6
  5. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.