Ngawangun Jalur sareng Google Earth

nu Jalur Budaya Indianapolis nyaéta Warisan Gene & Marilyn Glick. Jalur Budaya mangrupikeun sapédah urban kelas sareng jalur padestrian kelas dunya anu ngahubungkeun lingkungan, Kabupatén Budaya sareng fasilitas hiburan, sareng janten pusat kota pikeun sistem jalan raya Indiana pusat. Mangrupikeun proyék anu saé anu mimiti ngamimitian di dieu sacara lokal.

Dina nyarios sareng Pat Coyle, panginten panginten janten asik upami peta peta Jalan Budaya sareng nempatkeun kana Peta Google sahingga masarakat tiasa berinteraksi Google Earth (Anjeun tiasa ngaunduh gratis) atanapi ningali dina Wéb.

Google Earth:

Google Earth

Ngawangun jalur pikeun Peta Google tiasa nyingsieunan, tapi ku Google Earth éta gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo alat Path jalan pikeun nyiptakeun jalur. Pencét alat jalur teras pencét dimana jalur anjeun ngamimitian sareng réngsé. Garis bakal ditarik. Unggal klik saatos bakal ngahasilkeun titik tengah. Éta tiasa janten jinis pajeujeut (ctrl-click mupus hiji titik), tapi anjeun tiasa gancang ngahasilkeun jalur dina peta. Upami anjeun pencét katuhu dina lapisan anjeun dina sidebar, anjeun tiasa nambihan déskripsi, ngarobih tampilan sareng raraosan lapisan anjeun, sareng bahkan nyetel jangkungna.

Datar Jalan Budaya

Kalayan Google Earth, anjeun ogé tiasa ngadengdekkeun bentang sareng ngahurungkeun sareng mareuman sajumlah lapisan sanésna. Alat-alat katuhu luhur ngamungkinkeun anjeun pikeun ngazum, ngadengdekkeun, ngarobih pandangan anjeun, muterkeun, sareng ngarobah jangkung. Usability tina aplikasi pisan intuitif!

Jalan Budaya 3d

Dina Désémber Google Maps nambihan dukungan KML ka API na, Janten anjeun tiasa gampil kaluaran lapisan anjeun salaku file KML teras arahkeun nganggo Google Map.

Ogé, anjeun tiasa dokumén sareng unggah lapisan anjeun pikeun jalma anu mendakanana. Abdi henteu acan ngalakukeun éta, tapi kuring bakal gancang! Bagian kahiji tina proyék ieu nyaéta nyiptakeun jalur. Hiji trik rapih - Kuring muka gambar Jalan Budaya sareng ngimpor kana Google Earth. Kuring nyetél éta ngeunaan 30 persén transparansi sareng dianggo salaku alat ukur pikeun peta jalan satapak langkung gancang.

Bagéan salajengna tina proyék ieu bakal ngawangun peta interaktif sareng mouseover dina titik sareng popup gambar. Barang tiis!

7 Komentar

  1. 1

    Ieu téknologi anu saéstuna endah pisan. Mapquest teu ngamimitian nempatkeun tinjauan satelit dina peta.

    Boga sababaraha waktos panilitian pikeun ningali naha urang tiasa nganggo ieu dina sistem manajemen prakték. Langkung saé ngagaduhan arah rute ka klien pikeun konsultan kami.

    • 2

      Pitunjuk mangrupikeun fitur panganyarna tina Google Maps API sahingga tiasa dimangpaatkeun pikeun nyiptakeun file éksternal anu sayogi ngalangkungan Google Earth. Optimisasi rute (2+ poin) nyaéta persamaan anu langkung sesah. Aya sababaraha padagang di luar sana anu ngalaksanakeunana resep Routesmart tapi kuring henteu acan ningali API atanapi Software salaku palaksanaan Layanan.

      Kuring yakin éta kira-kira sudut dimana wae! 🙂

      Kuring satuju - éta endah!

  2. 3

    Doug, Éta lumayan cool. Hatur nuhun pikeun ngabagi! Kuring henteu kantos linggih pikeun milarian barang-barang ieu, tapi sigana kamungkinanna teu aya tungtungna. Hiji panggunaan kuring langsung tiasa ningali yén bakal ngajual nyaéta masang peta google sareng overlay custom kana situs wéb klien.

    • 4

      Leres pisan, Ian! Kuring masih resep-seneng sareng peta ieu. Kuring tiasa nambihan pamilarian, nempatkeun sistem pananda 'mandiri' nepi, nambihan pangarahan, sareng ngabantosan fitur-fitur sanés. Parios Ngalereskeun Alamat pikeun conto anu sanés. Kuring miharep gaduh situs pemetaan interaktif disiapkeun minggu ieu.

      BTW: Situs anu hebat sareng ngarep pisan pendak sareng anjeun. Kami ngagaduhan jaringan 'leupas' para profesional di dieu di Indy anu kami damel pikeun ngabantuan hiji ton klien. Urang panginten kedah nyampur anjeun!

  3. 5
  4. 6

    Hanjakalna Google Earth kaleungitan fitur: nalika anjeun nyiptakeun jalur, teu aya jalan anu gampang pikeun ngukur panjang na.

    Kabeneran, kuring parantos ngatasi masalah ieu! Upami anjeun nyimpen jalur salaku file .kmz anjeun tiasa unggah kana halaman wéb kuring sareng éta bakal nyaritakeun panjang jalanna. Ieu kakaitna:

    http://www.craterfish.org/?googleearth

    Ngarasakeun!

  5. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.