Google Ékspérimén dina Google Analytics… Meh

google ékspérimén abc

Google Website Optimizer nyaéta kaput, diganti ku Google Ékspérimén. Kalayan Ékspérimén Kandungan, anjeun tiasa ngabandingkeun sabaraha halaman wéb anu béda ngalaksanakeun ngagunakeun conto acak pikeun pengunjung anjeun, nangtoskeun sabaraha persén pangunjung anjeun anu kalebet dina percobaan, pilih tujuan mana anu anjeun badé uji sareng, antukna, anjeun ogé bakal meunang pembaruan ku email ngeunaan kumaha ékspérimén anjeun.

google ékspérimén

Ieu tinjauan video tina Google Ékspérimén:

Salaku canggih tur jembar sakumaha Google Analytics parantos janten, abdi leres-leres gaduh waktos anu sesah sareng Google Ékspérimén. Éta ngan ukur pendapat kuring, tapi kuring henteu ngarti naha Google indit dina ieu ti tingkat URL halaman. Kaseueuran perusahaan nganggo sistem manajemen kontén ayeuna sareng nyeri pikeun nyetél sababaraha halaman, blok masing-masing tina mesin pencari, sareng ngembangkeun cara nyetir patalimarga sacara acak diantawisna.

Kaseueuran halaman wéb dikembangkeun, sanés salaku hiji unit, tapi salaku halaman anu béda gambar, eusi, bagian, kancing, seruan tindakan, sareng sajabana Google ngabahas eusi optimasi dina halaman Google Ékspérimén, tapi nalika anjeun tiasa ngémut ngalangkungan sababaraha elemen dina halaman anu diterbitkeun, éta bakal langkung saé upami kuring ngan ukur tiasa nguji unsur-unsur tibatan sadayana halaman éta sorangan.

Naha anjeun parantos ngajalankeun Ékspérimén Google? Naha kuring kaleungitan kitu?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.