Naha Google Cookie Crumbling?

Kasalahan GoogleKuring gaduh téori ieu yén teu aya nanaon anu henteu tiasa diukur. Usaha anu suksés sering ngaleungitkeun kamampuanna pikeun ngatur kamekaran, téknologi anu tiasa dianggo saukuran leutik jarang ngalakukeun padamelan dina skala anu ageung ... bahkan padamel sering diwanohkeun saluareun kamampuanna.

Google parantos ningali kamekaran anu henteu pernah aya dina dasawarsa ka tukang. Pikeun sababaraha waktos urang ngayakeun aranjeunna dugi ka sorotan sareng dianggo salaku tolok ukur urang pikeun kasuksesan. Kamari, urang nurunkeun palang sanaos, mimiti nalungtik di luar témbok urang sareng ningali langkung hese ka Google nalika aya kajadian anu teu biasa.

Google Anyar Gagal:

  • Dinten ieu kuring badé ngoméntaran blog réréncangan Erik dina blogger (Lalaki nyerang kabogoh ku cheeseburger), tapi kuring henteu tiasa kéngingkeun halaman koméntar bahkan dimuat.
  • Salami sababaraha dinten, kami henteu tiasa ngadaptar situs naon waé Google konsol Search. Situs terus masihan kami kasalahan verifikasi yén kami balik kode status lepat dina 404 kami (halaman teu kapendak). Nyatana, urang platform blogging perusahaan ieu ngabalikeun kode anu cocog. Dinten atanapi engké, sadayana séhat deui!
  • Google Reader sok sigana mah gelap dina kuring, ningalikeun kuring eupan anu kuring kantos baca… terus-terusan.
  • Kami ngalaksanakeun a Google Analytics akun pikeun klien minggu ieu anu nunjukkeun situs diverifikasi dina hiji halaman, henteu diverifikasi dina halaman sanés, sareng henteu nyandak stats. Urang kedah ngahapus akun sareng ngamimitian deui.
  • feedburnerUPDATE: 12/21 - Kantos ngarobih eupan kuring ka Google, kuring henteu tiasa lebet sareng kéngingkeun statistik sareng alamat feed lami kuring henteu kantos diénggalan.

Hiji-hijina hal Google sigana henteu pernah gagal nyaéta mintonkeun iklan anu aya hubunganana. Hmmmm.

2 Komentar

  1. 1

    Senang terang yén Google henteu acan gagal ngirimkeun iklan ka kami. Abdi tiasa ngartos sababaraha jasa gratis anu kadang-kadang turun, tapi anu hariwang kuring nyaéta nalika aplikasi "kelas bisnis" na (mail anu di-host, aplikasi, jsb) mimiti turun sababaraha jam atanapi dinten-dinten dina hiji waktos. Tanpa disebatkeun naha atanapi iraha aranjeunna bakal balik deui. Éta waktos leungit, anu dina bisnis kuring hartosna kaleungitan artos. Duit anu disangka-sangka ku kuring disimpen ku henteu ngajalankeun barang-barang kuring sorangan.

  2. 2

    Kuring ogé ngalaman sababaraha masalah sareng blogger kuring. Teu nyebut, Google Alerts abdi bade bonkers. Bungah terang kuring sanés ngan ukur anu perhatikeun ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.