Nelepon kuring nalika anjeun kaluar ti Béta, Google Gears!

Google Gears BétaNya kuring henteu yakin kana naon anu dikemas Google Gir pikeun siaran Béta na, tapi kuring pikir aranjeunna kedah ngalih deui ka Alpha.

Kuring mimiti lumpat Google Gir kira-kira saminggu ka tukang pikeun nguji fungsionalitas offline aplikasi sapertos Google Reader. Kuring henteu langsung perhatoskeun aya masalah dina ngalaksanakeun tambihan, tapi saminggu kuring kedah maksakeun kaluar ti Firefox beuki seueur.

Antukna, ngan ukur gaduh hiji halaman kabuka (anu henteu aya hubunganana sareng nempoan offline) bakal nyababkeun Firefox janten beku. Peuting anu sanés kuring perhatoskeun nalika nganggo Yahoo Webmessenger. Kuring panasaran naha éta Yahoo anu nyababkeun kuring masalah. Dinten ieu kuring lirén nganggo éta sareng masih ngagaduhan masalah. Kuring mareuman Google Gears saatos Firefox bakal beku unggal sababaraha menit sareng voila! Abdi bébas deui.

Hapunten, Google. Kéngingkeun butt anjeun deui di kampus, mesen pizza, sareng potong kupon pijet pikeun tim ieu - aranjeunna kedah dianggo deui!

3 Komentar

  1. 1

    Nalika kuring maén gancang sareng Gears, kuring mendakan sababaraha hal aneh anu lumangsung tapi kuring nempatkeun éta kanyataan yén kuring ngembang sareng bakal aya efek samping, kuring ogé tungtungna ngahapus sabab parantos seueur teuing firefox. add-ons dipasang.

    Kuring mendakan yén firefox sorangan janten langkung teu dipercaya langkung seueur tambihan anu anjeun gaduh sakaligus, henteu yakin upami ieu kabocoran mémori atanapi ngan ukur ngalambatkeun.

  2. 2

    ngan google boga nyali ngaleupaskeun software béta dina skala badag.

    Kami sakali nyobian ngaleupaskeun parangkat lunak béta sareng seueur situs shareware nampik nampi parangkat lunak éta…

    Tapi situs anu sami bakal langkung senang nyebarkeun barang béta ti jalma gedé 🙂

  3. 3

    Titik nu aya dina!
    Kuring ngagaduhan masalah anu sami. Sabenerna, kuring geus dieureunkeun maké firefox... tungtungna kuring terang éta gears tur ditumpurkeun sagala add-on ... pikeun mastikeun yén éta téh masalah add-ons,\n.
    Dihurungkeun deui batur laun sans gears. Kumaha bae firefox masih botched. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.