Google Ngaluncurkeun Google Tag Manager

google tag manajer

Upami anjeun kantos damel dina situs klien sareng kedah nambihan kode konvérsi tina Adwords kana témplat tapi ngan ukur nalika témplat éta ditampilkeun kalayan kriteria anu tangtu, anjeun bakal terang nyeri halaman tagging!

Tag mangrupikeun bit alit tina kode halaman wéb anu tiasa ngabantosan masihan wawasan anu manpaat, tapi ogé tiasa nyababkeun tantangan. Seueur teuing tag tiasa ngajantenkeun situs lambat sareng kagok; tag anu henteu leres dilarapkeun tiasa ngarusak ukuran anjeun; sareng éta tiasa nyéépkeun waktos pikeun departemén IT atanapi tim wéb pikeun nambihan tag énggal-ngarah kana waktos anu leungit, data anu leungit, sareng konversi anu leungit.

Dinten ieu, Google ngumumkeun Tag Manajer Google. Ieu alat anu badé ngajantenkeun méré tag halaman janten langkung gampang pikeun sadayana!

Fitur Google Tag Manager sakumaha didaptarkeun dina situsna:

  • Agility pamasaran - Anjeun tiasa ngaluncurkeun tag énggal kalayan ngan ukur sababaraha klik. Ieu hartosna pemasaran ulang sareng program anu disetir data sanés anu tungtungna aya dina panangan anjeun; teu aya deui minggu ngantosan (atanapi bulan) pikeun update kode halaman wéb-sareng kaleungitan kasempetan pamasaran sareng penjualan anu berharga dina prosés.
  • Data anu tiasa diandelkeun - Mariksa kasalahan anu gampang dianggo ku Google Tag Manager sareng ngamuat tag gancang hartosna anjeun bakal salawasna terang yén unggal tag tiasa dianggo. Tiasa ngempelkeun data anu tiasa dipercaya tina sadaya halaman wéb anjeun sareng sadaya domain anjeun hartosna langkung seueur kaputusan anu langkung berpengetahuan sareng ngajantenkeun kampanye langkung saé.
  • Gancang sareng gampang - Google Tag Manager gancang, intuitif, sareng dirancang pikeun ngantep para pemasar nambihan atanapi ngarobih tag iraha waé anu dipikahoyong, bari ogé masihan IT sareng kolega wéb na kapercayaan yén situs éta jalan lancar-sareng dimuat gancang-janten pangguna anjeun henteu kéngingkeun digantung .

2 Komentar

  1. 1

    Kuring henteu acan nyobian anu ieu, sareng kuring ngan ukur nguping ti anjeun. Hatur nuhun pikeun nunjukkeun ieu, méré tag gampang dina unggal halaman. Naha aranjeunna ngaluncurkeun plug-in ogé dina WordPress pikeun méré tag?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.