Google Map API: Milarian, Séred sareng Perbarui Lokasi Abdi

Pencét Di dieu pikeun ningali!Abdi mésér Google Map Hacks kamari tapi rada kuciwa dina buku éta. Éta sanés lepat panulis, tapi bukuna lumayan atos atos atos ti saprak dirilisna Geocoder Google sareng Google versi 2 API éta.

Aya sababaraha sababaraha tautan dina buku janten kuring tiasa mariksa seueur situs sareng ningali kumaha aranjeunna adaptasi sareng rilis énggal. Kuring ngawangun integrasi peta pikeun situs anyar anu kuring ngawangun. Léngkah anu munggaran pikeun anu lokal tiasa nempatkeun alamatna dina peta teras ngapdet lokasi na upami panyiri henteu dina posisi anu sampurna.

Sababaraha paningkatan Kuring parantos:

  • Ngagunakeun V2 Geocoder
  • Ngagunakeun fungsionalitas sered dina peta
  • Ngamutahirkeun lintang sareng bujur dina kolom bentuk (ieu tiasa disumputkeun tangtosna)
  • Ngurilingan lintang sareng bujur kana presisi 8 angka
  • Nganonaktipkeun formulir janten jalma éta henteu tiasa nambihan langkung ti hiji lokasi

Pencét DIDIEU pikeun DEMO anu tiasa dianggo.

Kuring ngarancang spidol kuring nyalira pikeun pilihan anu maju. Punten tinggalkeun koméntar kana entri ieu upami anjeun 'nginjeum' kode kuring atanapi upami anjeun ningkatkeun kumaha waé. Abdi resep ningali naon anu anjeun badé lakukeun. Léngkah kuring salajengna nyaéta pikeun pangguna pikeun milih jinis spidol anu aranjeunna pikahoyong ogé nempatkeun gambar gambar leutik dina jandela inpormasi.

Ngarasa Luncat ngagunakeun kode - anjeun tiasa nyumbang a hatur nuhun kana Paypal kuring.

Ngadukung situs ieu!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.