Sababaraha Pananda Peta Google Anyar

spidol peta

Kuring nuju nyiapkeun situs pemetaan pikeun klien akhir minggu ieu sareng mutuskeun koleksi pananda (ikon) anu ayeuna aya di luar sanaos lumayan polos, teu ngagaduhan dimensi. Nalika kuring nuju istirahat, kuring mutuskeun badé ngumpulkeun koleksi anu énggal. Ngarasa Luncat ka unduh spidol didieu sareng anggoana pikeun panggunaan komérsial atanapi sanés komérsial ... hiji-hijina sarat abdi nyaéta anu saé hatur nuhun!

Spidol Anyar

Aya panah sareng bayangan, spidol kosong, spidol 0 dugi ka 9 sareng A ngantos Z.

24 Komentar

  1. 1

    Hei, hatur nuhun kéngingkeun kuring ngaunduh ikon anjeun sareng nganggona pikeun proyék lalaki kuring. surak,

    ryan.

  2. 2
  3. 3

    Padamelan anu saé!
    milari dimana-mana panah héjo standar, tapi kuring henteu mendakan.
    tnx ka anjeun abdi tiasa nempatkeun 😀

  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Hei hatur nuhun parantos nempatkeun ieu dina wéb pikeun diunduh ku batur! Hoyong batur bakal nuturkeun conto anjeun!

  8. 8
  9. 10
  10. 12

    Hai!
    Thanks!

    Kuring milari spidol anu jumlahna sapertos kieu tapi KUMAHA kuring nempatkeunana dina peta google kuring? Aya cara pikeun nempatkeun kana ikon kuring nyalira tapi kuring kedah ngaunduh file dina wéb langsung ka google maps sapertosna. Sanés pro sakumaha anjeun tiasa ngartos tapi kuring resep dianggo dina peta kuring!

  11. 13
  12. 14
  13. 15
  14. 16
  15. 17
  16. 18

    Hai, Douglas,

    Hatur nuhun pikeun spidol. Kuring ngagunakeun pamilihan warna beureum anjeun pikeun ngamungkinkeun pengumpulan pengamatan satwa dina 2 taun ka pengker. Kuring parantos (gampang) ngarobih warna pikeun ngadamel set anu sanés anu ku kuring dianggo pikeun pangamatan satwa anu lumangsung langkung ti 2 taun.

    Salaku saran anjeun ogé tiasa ngagaduhan spidol kalayan simbol anu sanés ( + - * #? . : ) sareng bayang anu béda. Hei malah belang bisa dimungkinkeun!

    nuhun sakali deui

    Ian

  17. 19
  18. 20
  19. 21
  20. 22
  21. 23

    Halo

    Kuring ngahubungi anjeun sabab kuring anu nyiptakeun "Kumpulan ikon peta", sareng panginten anjeun panginten tiasa resep nyarioskeun proyek kuring dina blog anjeun.

    Kumpulan ikon peta mangrupikeun 300 ikon gratis kanggo tanda tempat anjeun. Anjeun tiasa nempatkeunana sacara manual dina Google Maps anjeun nganggo fitur "Peta kuring", atanapi sacara otomatis nganggo Google Maps API.
    Teratur dina kategori warna, anjeun bakal kéngingkeun koleksi lengkep ikon, sapertos bioskop, sakola, bank, réstoran Jepang sareng toko baju.

    Tingali sésa ikon di dieu: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

    Salam,
    -
    Nico

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.