Kami Pelayan Indentured pikeun Google

g kétang

Industri online rada anéh. Upami anjeun ngembangkeun sareng milarian énsiklopédia pangageungna sadunya tina tanaga gawé sukarela, anjeun bakal katémbong salaku pahlawan. Upami anjeun ngirimkeun uleman gratis pikeun uji sareng ngaréspon parangkat lunak béta anjeun, anjeun sanés ngan ukur pahlawan ... anjeun ogé kerén. Nanging, upami anjeun mayar artos sanés kana dolar pikeun damel, anjeun kasar sareng ngamangpaatkeun éta. Lumayan aneh kumaha jalanna… gratis henteu kunanaon, murah henteu.

Google mangrupikeun ahli pikeun ngahasilkeun tenaga kerja gratis. Aranjeunna nguntungkeun pikeun urang unggal dintenna sareng dina gilirannana, urang tiasa nganggo jasa sareng parangkat lunak. Kami palayan aranjeunna indentured.

  • Kami nyerat eusi anu berharga sareng nyebarkeunana dina Internét, ngamungkinkeun Google ngaladénanna dina hasil pamilarian, dibarengan ku iklan anu ditawar pikeun pesaing kami. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami ngalebetkeun tautan kana eusi kami, ngamungkinkeun Google pikeun nangtoskeun jajaran kaca dina hasil pamilarian éta; ku sabab éta, ningkatkeun nilai milarian ... sareng ningkatkeun daya saing tawaran tina iklan bayar per klik éta. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami nyerat eusi anu saé pikeun Google dina sistem Wiki sorangan (Knol). Aranjeunna parantos ngempelkeun langkung ti 1 juta halaman pangetahuan pikeun dibagi… sareng nempatkeun iklan dina. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami nyerat dokuméntasi dukungan anu luar biasa dina forum produkna. Ieu kedah ngahemat timna rébuan jam dina dokuméntasi téknis sareng dukungan pelanggan. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami nguji parangkat lunakna sareng nyayogikeun data umpan balik sareng usability gratis pikeun masing-masing produk béta na… nyimpen puluhan juta dina uji coba sareng dukungan. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami nambihan produk sareng barang kami ka Google Shopping ngarah hasil dina hasil ... sareng kami mayar Google bagian tina penjualan ... atanapi aranjeunna ngasilkeun artos dina iklan mayar kanggo pesaing kami. Wilujeng sumping, Google!
  • Kami nganggo panyungsi sareng jasa na, nambihan sadaya data pribadi kami, data browsing, sareng riwayat pameseran ambéh aranjeunna tiasa sasaran kami sareng ngajual iklan anu langkung berharga. Wilujeng sumping, Google!

Entong salah paham ... Abdi ngiring numpak sapertos batur. Perusahaan kami nganggo Google Apps sareng aplikasi na dianggo saé pisan. Kuring nganggo ampir sadayana Google, kalebet telepon Android abdi ... sareng kuring resep pisan. Abdi nyerat tulisan ieu di Google Chrome .. tiasa dianggo saé pisan. Kuring resep ogé Google+. Kuring nulis ngeunaan produk sareng jasa Google dina Martech sepanjang waktos!

Kuring ogé kantos nyarios sababaraha kali ngeunaan Google. Ngalangkungan éta sadayana, sanaos, kuring henteu acan mikir ninggalkeun Google. Kamampuh Google ngagambar pamirsa ku masihan aranjeunna bebas barang anu endah. Jalma sacara harfiah ngemis pikeun lebet panto (sapertos seueur urang nalika Google+ diluncurkeun).

Anjeun panginten nyatakeun yén éta sadayana sukarela.

Éta?

Naha anjeun parantos nyobian nganggo dinten dina Internét tanpa Google kalibet? Kuring yakin yén éta ampir teu mungkin!

Teras dina daptar pikeun master Google? Témbong curation pariwara. Éta leres… Google hoyong anjeun ngabantosan ngajantenkeun iklan langkung relevan ku anjeun kéngingkeun tombol Google +1 dina iklan. Abdi henteu ngadamel ieu.

1 iklan tampilan2

Iklan pariwara kasohor bagian handap daptar pikeun biaya… sareng langkung parah deui hasilna. Tapi upami Google tiasa nyungkeun bantosan anjeun dina ningkatkeun kumaha aranjeunna nempatkeun iklan tampilan ogé ditilik hubungan sareng kualitas iklanna ... aranjeunna tiasa ningkatkeun hasil sareng ngasilkeun artos langkung. Naon anu anjeun ngantosan hamba? Ngadamel damel!

Wilujeng sumping, Google!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.