Iklan Pidéo Handphone Ngeunaan Carita Tanpa Dijual

video mobile

Google ngan dileupaskeun hasil percobaan anyar éta lumayan ngagumun sareng kedah ditonton ku saha waé anu badé ngalegaan jangkauan pidéo na kana alat sélulérna. Sacara sederhana, dina modél iklan wajah anjeun kamari ngan ukur henteu tiasa dianggo dina alat sélulér kami.

Gawe sareng Gunung Dew, BBDO ngahasilkeun tilu pidéo anu béda. Anu mimiti nempatkeun iklan tivi dina alat sélulérna. Anu kadua ngalungkeun panempatan iklan langsung pikeun pemirsa mobile anu bakal lungsur. Pidéo anu katilu henteu ngadorong produkna, tapi carita na hasilna 26% pemirsa mobile nonton pidéo na langkung ti satengahna émut kana mérek.

Upami ieu sigana henteu luar biasa ... émut yén percobaan anu katilu nyaéta 30 detik langkung lami tibatan dua anu sanés!

Tilu Kasempetan Anu Kapendak ku Ékspériménna

  1. Anu teu disangka-sangka tiasa kawasa. Jalma bakal tetep sareng anjeun.
  2. Candak waktos pikeun carita anjeun. Entong ngan ukur macét dina mérek anjeun sateuacan aranjeunna bolos.
  3. Henteu kedah siga iklan pikeun mindahkeun mérek anjeun.

The Original

"Asli" janten kontrol dina percobaan Google. Éta mangrupikeun tempat anu saé 30 detik anu dibéntangan ku tilu urang lalaki anu néwak Mountain Dew Kickstart, mimiti nari, sareng sagala anu aya di ruang kolong — tina korsi anu kaleuleusan dugi ka anjing — ngiringan lebet. Maka budak-budakna maju pikeun naon waé anu salajengna.

The Big Punch

Rékén iklan sélulér 31 detik ieu dimimitian ku shot produk anu gedé, kandel sareng mundur, nunjukkeun yén aya kajadian anu keren. Pemirsa teras murag kana tengah aksi sareng carita na dibentang ti dinya.

Kasenangan Murni

Rékréasi "Pure Fun" ngajantenkeun panonton kana tengah aksi kalayan henteu nganggo musik atanapi rasa anu asli tina naon anu lumangsung. Teras musik najong sareng iklanna nunjukkeun unsur jogét anu béda. Éta sacara signifikan langkung lami tibatan dua iklan munggaran dina 1 menit, 33 detik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.