Naha Google Nyumput Konci Hadé pikeun Pamasar

teu disadiakeun

Sigana dulur sadayana ngarenghik sareng tizzy ngeunaan Google henteu nyayogikeun data kecap konci organik dina Analytics. Sedengkeun kuring yakin éta ngirangan nilai analytics rada, kuring bakal ngajawab yén éta mangrupikeun léngkah anu hébat anu bakal ngabantosan Pamasar eusi. Kuring kantos nyerat ti harita SEO Maot sareng kuring parantos ningali yén industri lalaunan ngaleungit. Ieu tiasa janten paku terakhir dina peti keur mayit.

Upami kuring siga anu senang ngeunaan éta, éta kusabab kuring. Kuring nulis ieu dina wawancara sareng klien otomatisasi pamasaran kami, Katuhu Dina Interaktif:

Léngkah Google pikeun meungpeuk lacak sadaya kecap konci ngajantenkeun kahirupan para pemasar langkung sesah, tapi henteu mustahil. Pemasar masih bakal tiasa ngawas tingkat klik-tés ngagunakeun data Wébmaster pikeun ngartos kumaha patalimarga organik mangaruhan usaha pamasaran inbound aranjeunna sacara umum. Upami aya, ieu terus ngajantenkeun urang pemasar anu langkung saé. Urang kedah difokuskeun nyerat eusi anu berharga pikeun pemirsa sareng ngupingkeun pemirsa - henteu ngudag kecap konci, ngamanipulasi situs, sareng milarian tautan pikeun sacara artifisial ningkatkeun rangking pamilarian urang.

Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun bisnis rata-rata anu henteu ngagaduhan anggaran kanggo nanem modal strategi SEO pikeun ngahasilkeun kontén anu euyeub kecap konci di saluruh wéb pikeun artifisial ngagedekeun rangking eusi na. Kaseueuran urang henteu tiasa bersaing sareng perusahaan ageung sareng industri anu parantos naék jutaan. Dimana aya kauntungan kauangan pikeun curang, perusahaan bakal curang. Sareng industri parantos curang (sareng selingkuh sareng selingkuh). Seueur pamaén henteu licik ngeunaan stratégi na tapi jelas yén Google henteu. Google hoyong patalimarga organik janten organik, sanés didorong ku perusahaan SEO jegud anu gaduh kotak pasir jutaan dolar pikeun ngaungkab cara pikeun nipu sareng ngajantenkeun palanggan na pangkat. Parobihan Google nganyenyeri jalma-jalma - sanés anjeun.

Sareng, nalika anjeun moal tiasa atribut kecap konci khusus pikeun prospek khusus, anjeun bakal tiasa terang yén jalma sumping sacara organik sareng tina halaman naon anu aranjeunna lakukeun. Nyaho topik halaman éntri prospek anjeun sumping kana situs anjeun dina bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung ngartos eusi anu nyayogikeun nilai. Sareng ngalakukeun panilitian kata kunci sareng panilitian kalapa masih tiasa ngungkab kasempetan pikeun milarian sareng nyerat eusi tambihan anu bakal kapendak sareng janten nilai. Optimisasi milarian mangrupikeun pondasi pikeun naon waé strategi kontén, tapi nyerat sareng ngabagi kontén anu langkung saé (ditulis, diucapkeun sareng visual) bakal langkung saé ngajantenkeun judul halaman atanapi kapadetan kecap konci dina hiji halaman.

google-henteu-disadiakeun

Celah anu disayogikeun antara data Wébmaster, data Eusi, sareng data Analytics kedah ngabantosan anjeun ngasah kamampuan anjeun pikeun ngembangkeun eusi anu saé. Daripada ngaluncat ka bagian kecap konci tina analytics, anjeun kedah teuleum kana patalimarga dumasar judul halaman pikeun ngartos tulisan mana anu nyayogikeun pangseueurna ka perusahaan anjeun. Kata kunci anu ngaganggu sareng ngajantenkeun seueur pemasar teu puguh. Aranjeunna teras-terasan nyerat kasaéan pikeun ngajalankeun langkung seueur pangunjung dumasar kana kecap konci tibatan pokus kana eusi umum anu narik perhatian pisan.

Bener henteu aya data anu nyésakeun liang dina kamampuan anjeun pikeun ngembangkeun strategi kontén anu hadé. Anjeun masih tiasa marios data Wébmaster pikeun ngartos kecap konci anu nyetir paling seueur kontén - tapi anjeun tiasa nerapkeun kana eusi anu ngadorong paling seueur pandangan sareng konvérsi. Ngartos kontéks sakitar kecap konci anu anjeun nyerat ngeunaan tiasa masihan langkung seueur pandangan kana naon anu populér atanapi henteu populér.

Salaku conto, fokus kana 'kata kunci google henteu disayogikeun' tiasa nyababkeun kuring kana sababaraha tulisan blog ngeunaan trend sareng solusi alternatip. Sabalikna, kuring fokus didieu dina kumaha éta bakal ngabantosan para pemasar. Kontéks éta pamustunganana kedah ngabuktoskeun langkung berharga pikeun strategi kontén kuring tibatan ngan ukur ngalungkeun kombinasi kecap konci! Kontéks sakitar kecap konci anjeun kedah janten perhatian anjeun ogé!

Perhatoskeun yén sababaraha panyadia Analytics nyandak pendekatan ieu ogé. Pariksa GinzaMetrics: Fitur Anyar dina GinzaMetrics Platform Alamat Pamilarian Aman Google (Kata kunci Henteu Disayogikeun) Pembaruan.

6 Komentar

  1. 1

    Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan tracker kecap konci Raven anu ditutup sataun katukang. The SEO bodo katuhu sakuliah méja kuring kungsi sababaraha tips nice pikeun situs abdi. Hiji éta konsentrasi dina branding mana nurutkeun anjeunna, sakali istilah pilarian ti Webmaster anu manggihan jalan ka situs anjeun dina hartosna organik, lajeng strategi branding anjeun jalan. Kusabab urang kerok kaluar istilah pilarian asup ti Analytics, aya solusi bisa dipake dina ieu.

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun pos ieu. Candak waktos kanggo ngartos sakedap sareng nganalisa pamasaran kontén sareng anjeun tiasa mendakan cara anu teu kaduga pikeun ngajalankeun hasil bisnis anu saé.

  3. 3
  4. 4

    Abdi satuju 100%. SEO lahir tina kasieun sareng henteu ngartos pamasaran digital. Google geus leveling widang maén. Ieu mimiti pamasaran balik deui kana pamasaran internét. Aya 1000s pausahaan SEO anu rata di marketers pangalusna. Tapi aranjeunna tout diri salaku ahli SEO. SEO nyaéta pamasaran. SEO sanes sababaraha prosés téknologi tinggi anu ngan ukur tiasa dikuasai ku elit. Sigana sadaya perusahaan SEO bakal kapaksa diajar pamasaran 101.

  5. 5

    Hello Douglas!

    Sumuhun leres! Gantina ngaluncat kana bagian kecap konci tina analytics, urang kedah ngaluncat kana lalu lintas ku judul halaman pikeun terang tulisan mana anu nyayogikeun lalulintas paling ka perusahaan urang. Kuring ogé mikir yén kecap konci geus nyieun sababaraha marketers sluggish. Sababaraha di antarana ngan tetep dina nulis "omong kosong" ngajalankeun langkung lalulintas dumasar kana kecap konci tinimbang fokus dina eusi sakabéh nu pohara penting.

  6. 6

    Sumuhun data kedah ngabantu ngasah kamampuhan pikeun ngembangkeun eusi hébat. Ku kaca badarat urang bisa leuwih konsentrasi kana naon nu datang condong ningali / manggihan dina situs urang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.