Google Optimize Launches pikeun Pemasar pikeun Tés

google pangoptimal

Google Optimize parantos diluncurkeun dina béta ka kelompok pangguna anu kawates. Kuring sanggup ngadaptar sareng ngalakukeun walk-through tina platform dinten ayeuna sareng anu tiasa kuring katakan nyaéta - wow. Aya 3 alesan naha kuring yakin ieu bakal janten gangguan anu ageung di pasar uji coba. Nyatana, upami kuring mangrupikeun platform uji coba, kuring panginten ayeuna atos ayeuna-ayeuna.

  1. nu interface pamaké saluyu sareng platform sanés sapertos Google Tag Manager sareng Google Analytics, janten upami anjeun parantos nganggo platform éta anjeun bakal mendakan Google Optimize angin ngahiliwir.
  2. Platform ieu seamless diwangun dina Google Analytics, ngamungkinkeun anjeun nganggo data situs Google Analytics anu aya pikeun gancang sareng gampang ngaidentipikasi daérah situs anjeun anu tiasa ditingkatkeun.
  3. Ieu bebas. Aya fitur tambahan anu sayogi sareng Google Optimize 360 ​​- sapertos panargetan pamirsa, tés multivariat terbatas, tujuan ékspérimén Ad hoc, kamampuan percobaan sakaligus anu maju, jasa palaksanaan, perjanjian tingkat layanan.

Sapertos sadayana platform optimasi sareng uji coba anu sanés, Google Optimize ngamanfaatkeun modél statistik anu maju, sareng metode statistik Bayesian pikeun modél percobaan anjeun. Google Optimize nganggo alat panargetan canggih sapertos nargétkeun ékspérimén canggih pikeun ngantepkeun anjeun nyebarkeun pangalaman anu leres pikeun palanggan dina waktos anu pas.

Anjeun tiasa nyetél tés A / B, Tés Multivariat, atanapi Tés Alihan:

Percobaan Pangoptimal Google

Platformna meryogikeun Google Chrome sareng a Google Optimize ekstensi dipasang… tapi alesan alus. Daripada kedah ngarobih jalan ngalangkungan elemen kode sareng halaman, panyambungna ngamungkinkeun anjeun ngan ukur nyeret sareng ngapdet elemen anu diperyogikeun.

google-optimizer-chrome-plugin

Éta desain ulang kami Situs agénsi diwangun dina WordPress kalayan latar pidéo ... sareng teu aya masalah naon waé anu nganggo Google Optimize! Pastikeun pikeun ngadaptar!

Ringkesan Google Optimize

Ngalaporkeun nyayogikeun duanana hasil sareng analisis anu mendalam tina sadaya percobaan anjeun.

Eksperimen Google Optimize

Ngadaptarkeun Google Optimize

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.