Misteri tina Google PageRank Direngsekeun

Ngan pikeun heck nya, wengi ayeuna kuring mariksa Google Pagerank kuring deui Popuri… Pastina éta endog soang gedé. Enol. Zilch. Nada. Kusabab panasaran, kuring nulis http: //www.dknewmedia.com tibatan http: //martech.zone… sareng voila! Aya éta sadayana kamulyaan éta! PageRank = 3 kalayan 1,050 backlinks kana situs abdi.

Ieu sakedik aneh pikeun kuring kusabab kuring ngadaptar (gratis) dina Google konsol Search sareng netepkeun domain primér kuring nganggo www, henteu tanpa. Janten kuring leres-leres henteu terang naha setélan éta bahkan aya di ditu.

Janten ... Kuring ngalakukeun sababaraha hal wengi ayeuna pikeun nyobaan mastikeun yén kuring gaduh konsistensi sapanjang jalan domain kuring disebut internal pikeun situs abdi:

  1. Kuring diberesihan karesep kuring dina Google Wébmaster sareng deui ngalebetkeun yén domain primér kuring kedah nganggo www.
  2. Kuring nyetél file htaccess kuring pikeun pangalihan pamundut ti http://dknewmedia.com ka http://martech.zone. Pastikeun pikeun ngédit file .htaccess anjeun anu aya upami éta aya (éta tiasa disumputkeun tina klien FTP anjeun):
    RewriteEngine Dina
    RewriteBase /
    RewriteCond% {HTTP_HOST}
    ^ dknewmedia.com $ [NC]
    RewriteRule ^ (. *) $ Https://martech.zone/$1 [L, R = 301]

    (Diédit: 4/11/07)

  3. Kuring milarian sareng ngagentos dina MySQL pikeun mastikeun yén domain kuring teras dirujuk sareng www. Kuring ngamutahirkeun tabel tulisan kuring sareng méja koméntar kuring (pikeun URL):
    UPDATE `wp_posts` set` post_content` = ngaganti (`post_content`, 'http: //dknewmedia.com','http: //martech.zone')

Sugan ieu ngabuang-buang waktos, tapi kuring pikir éta moal nganyenyeri nanaon. Aya pikiran ti ahli SEO kami di luar sana?

14 Komentar

  1. 1

    Sanés nyéépkeun waktos pisan. Google ningali unggal domain salaku situs anu misah sahingga PR anjeun bakal dibagi antara dua. Ku teu sangka pangaturan wéb anjeun penting - éta sadayana perkawis sabaraha jalma anu ngaitkeun kana unggal domain.

    Naha anjeun ngahapus file .htaccess? Éta sigana henteu tiasa dianggo ayeuna.

    BTW, kuring mikir yén garis pamungkas kedahna:

    http://www.dknewmedia.com$1

    tanpa slash sateuacan $ 1. Éta kusabab regex dina garis saencanna bakal cocog sareng slash labuh, sareng anjeun bakal kéngingkeun slash dobel dina pangalihan.

  2. 2

    Léngkah anu anjeun laksanakeun nyaéta anu leres sanaos alihan anjeun sanés jalan ayeuna.

    Hiji hal anu kuring bakal naroskeun naha anjeun milih vérsi www? Teu aya anu alamiah langkung saé sareng URL anu kalebet www. Kalayan Google nunjukkeun resepna pikeun vérsi non-www panginten anjeun kedah nganggo anu éta. Tangtosna, kuring hoyong terang NAHA Google resep versi anu sanés www sateuacan nyandak kaputusan salah sahiji cara atanapi anu sanés.

    • 3

      Hai SEO Guy!

      Pilihan kahiji kuring nyaéta ngarobah sadayana https://dknewmedia.com/; kumaha ogé, éta sigana bakal marabahaya sareng WordPress Permalinks - bahkan saentos ngarobih setélan WP pikeun domain.

      Teras kuring nyobian ngarobih sadayana sabalikna - http://www.dknewmedia.com tapi ku file htaccess éta leres-leres ngarobih permalinks deui, sanaos tautan na sampurna. Tambahkeun alihan - éta peupeus, ngaleupaskeun alihan sareng éta hasil. Aneh .. sabab URL na henteu leres-leres robih.

      Janten - kuring leres-leres lieur sareng nempatkeun éta sadayana sapertos jaman baheula dugi ka kuring terang naon anu lumangsung. Kuring bungah ngadangukeun panyandian anjeun naha Google resep kana versi anu sanés www ... Kuring ogé bingung!

  3. 4
    • 5

      Matt,

      Sabenerna kuring kedah ngaleungitkeun éta. Éta ngaco permalinks kuring. Kuring henteu terang kunaon ... éta mangrupikeun gagasan anu hadé - tapi henteu jalan. 🙁

  4. 6
  5. 8
    • 9

      Nalika kuring ngunggah htaccess, kuring henteu sadar yén kuring leres-leres nyerat file htaccess anu aya diserat ku WordPress ... janten pangalihanana tiasa dianggo, tapi URL semantis henteu. Duh! Abdi tiasa nyalahkeun parangkat lunak FTP kuring anu nyumputkeun file sareng henteu ngingetkeun kuring pikeun nimpa éta. 🙂

      Kuring saleresna peryogi / $ 1. Tanpa éta, henteu slash nuturkeun domain. Kuring ogé salah ngagaduhan www dina ungkapan pamilarian.

      Ayeuna kuring nuju damel dina feed redirect ka Feedburner! Barang senang!

  6. 10
  7. 12

    Kuring mariksa pagerank kuring sareng tanpa www sareng éta masihan hasil anu sami, janten kuring henteu nganggap halaman wéb kuring kasorang ku pisah! Kuring nebak éta hiji hal anu saé. Upami kuring milarian di Google pikeun tulisan kuring sadayana bakal uih deui tanpa www.

    Sigana mah kuring bakal ngantepkeun kaayaan sakumaha ayana. Dabbling tiasa janten hal anu bahaya 🙂

  8. 13

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.