Google Panda dina basa Inggris Plain

google panda infographic

Hésé yakin yén kami bakal datang dina sataun saprak Google narik pemicu kana pembaruan algoritma anu namina Google Panda. Éta henteu sumping tanpa sababaraha nyeri pikeun Google sareng, pamustunganana, strategi pikeun pulih tina Google Panda.

Saatos sataun ngarobih naon anu dianggap Google salaku situs "spammy", kumaha Panda mangaruhan anjeun? Aya obrolan anu teu lirén antara pamasar Internét sareng SEO ngeunaan cara ngajaga situs anjeun tina Panda, tapi ku sadaya pembaruan sareng révisi kana parobihan algoritma ieu, hal-hal tiasa lieur gancang.

Infographic ieu, Google Panda dina basa Inggris Plain, bisa jadi salah sahiji infografis anu paling jelas anu kuring tingali dina épolusi Google Panda sareng naséhat salajengna pikeun perusahaan anu kedah agrésif ngudag taktik optimasi search engine.

Infographic Panda

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.